Szeptember 16. a Gundel-díjra való jelölés új határideje

Forrás: turizmus.com

 2020. szeptember 10. 10:03

A Magyar Vendéglátók Ipartestülete idén a Gundel-díj jelölési határidejét 5 nappal meghosszabbítja, s szeptember 11-ről (péntek) szeptember 16-ra (szerda) teszi át.

Mint ismeretes, a díjra az jelölhető, aki a magyar vendéglátás területén kiemelkedően sikeres tevékenységével minimum 25 éve jelen van, feddhetetlen szakmai múlttal és példamutató életúttal rendelkezik, a magyar vendéglátás történelmi hagyományait ápolja és annak megújulása iránt elkötelezettséget érez, a fiatal generáció szakmai fejlődését támogatja, valamint közreműködik a magyar vendéglátás népszerűsítésében.

Gundel Károly-díj

Fotó: MVI

Az elismerést a vendéglátó szakma legjobbjai kaphatják, évente legfeljebb hárman.

A Gundel Károly-díj odaítélésére bárki javaslatot tehet. Ennek feltétele az MVI honlapjáról letölthető adatlap kitöltése és visszajuttatása a szervezet címére 2020. szeptember 16. éjfélig.

Az Ipartestület a díjazottak nevét Gundel Károly születésnapján, 2020. szeptember 23-án, a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeumban, sajtótájékoztató keretében hozza nyilvánosságra.

A kitüntetés ünnepélyes átadása idén a járványhelyzettől függően egyelőre még kérdéses.

Amennyiben a rendezvény elhalasztásra kerül, a díj a következő, 2021. évi Gundel Károly díjátadó gálaebéd keretében kerül átadásra.

Bővebb információ a Magyar Vendéglátók Ipartestületének honlapján érhető el.