Szeptember 30-ig még kedvezményesen jelentkezhet a Sirha Budapesre

Forrás: turizmus.com

 2015. szeptember 17. 11:10

A Sirha Budapest 2016 májusában bemutatja az élelmiszer-, a sütő- és cukrászipar, a szálloda- és vendéglátóipar, valamint a gasztronómia legújabb trendjeit. A szeptember 30. előtt jelentkező cégek 35 százalékkal kedvezményesebb áron foglalhatnak helyet a pavilonban.

A Sirha Budapestet, a HUNGEXPO élelmiszer-ipari és HORECA szakkiállítását 2016. május 9. és 11. között rendezik meg. A kiállítás a nemzetközi Sirha brand újabb állomása, amely Magyarországon második alkalommal látja vendégül a FMCG szektor forgalmazóit, az élelmiszergyártó-, konyha- és a csomagolástechnikával foglalkozó cégeket, a pék- és cukrászalapanyag-gyártókat, a szállodák és a top éttermek képviselőit, a kereskedelmi láncok beszerzőit, a nemzetközi piacról érkező döntéshozókat és beszerzőket.

Két előjelentkezési határidő kínál kedvezményeket a kiállítóként jelentkezőknek. A 2015. szeptember 30. előtt bejelentkezők a listaárhoz képest közel 35 százalékkal olcsóbban foglalhatnak helyet a pavilonban, míg a második körben, november 30-ig csaknem 17 százalék kedvezmény vehető igénybe a helydíjakat tekintve.

A számos program, konferencia és előadás sorában a legnagyobb hazai és nemzetközi érdeklődésre a Bocuse d'Or európai döntője tarthat majd számot.

 

Jövő május 9. és 11. között 20 ezer szakmai látogatót várnak Budapestre Magyarországról és a régióból. A Hosted Buyer program keretében pedig szaklátogatók, beszerzők érkeznek a világ minden tájáról.

A kiállításhoz kapcsolódó kommunikáció három alappillére a hazai és regionális reklámkampány, a szakmai szervezetekkel folytatott közös kommunikáció, illetve a direktmarketing-kampány, mellyel a HUNGEXPO és a francia partner adatbázisainak köszönhetően közel 50 ezer potenciális érdeklődőt érnek el.

A Sirha Budapestről bővebb információ itt érhető el: www.sirha-budapest.hu (x)