Szerda reggel találkozzunk a Turizmus Café-ban!

Forrás: turizmus.com

 2020. december 15. 15:29

Szerda reggel 9 órakor debütál új talkshow-sorozatunk, amelyben személyes, könnyed beszélgetésre hívjuk a szakma szereplőit. Kattintson időben, ne maradjon le!

A december 16-án, 9.00 órakor útjára induló Turizmus Café szakmai talkshow minden adása három témára épül fel:

  • a hónap szakembere(i) – könnyed beszélgetés szakmabeliekkel szakmabelieknek,
  • a hónap híre,
  • kulisszatitkok.

 

A hónap szakemberei

A meghívott vendégeket elsősorban saját magukról kérdezzük. Szándékaink szerint szeretnénk megmutatni a szakember mögött megbúvó személyiséget is, és az ágazat aktuális ügyeiről is könnyed hangvételben beszélgetünk majd.

A Turizmus Café első vendégei egy vendéglátós dinasztia képviselői, a Gerbeaud Kávéház, a 2 Michelin-csillagos Onyx és az Émile Ház tulajdonosai, Pintér Katalin és lánya, Niszkács Anna lesznek, akiket nemcsak a munkahelyi, hanem az otthoni munkamegosztásról is kérdez majd Érczfalvi András műsorvezető – egy kávé mellett.

A Turizmus Café első online adásának helyszíne a Puskás Aréna lesz

 

A hónap híre

Ezt követően a koronavírus-járvány kapcsán felértékelődött egészség és higiénia téma kerül asztalra. Tancsik Gábor, az Immunetec Proof Kft. operatív igazgatója (korábban a Corinthia Grand Hotel Royal munka- és egészségvédelmi vezetője) egy különleges magyar találmányról mesél, amely akár egy évig is képes távol tartani a baktériumokat és vírusokat a különböző felületekről.

 

Kulisszatitkok

A műsor harmadik blokkjában a Puskás Aréna mutatkozik be egyedi rendezvényhelyszínként, amely a Turizmus Café első, online sugárzott adásának is helyet ad.

 

Találkozzunk SZERDA REGGEL 9.00 ÓRAKOR a Turizmus.com Facebook-oldalán!

Azok között, akik like-olják a Turizmus Café premierjét, az Immunetec által felajánlott, antimikrobiális kézkrémet és textil sprayt tartalmazó ajándékcsomagot sorsolunk ki.


A Turizmus Kft. csapata