Szerdánként ingyenes akusztikus koncertekkel vár a Hard Rock Hotel

Forrás: turizmus.com

 2023. július 06. 11:59

A Nagymező utca és Ó utca sarkán található Hard Rock Hotel Budapest nyitott passzázs részlegén – a Sessions étterem és a Constant Grind bár között - július 5-től kezdődően minden szerda este 8 és 10 óra között ingyenes akusztikus koncerteken hangolódhatunk a fesztiválszezonra.

Az eseményekre való belépés teljesen díjtalan, minden látogatót és járókelőt szívesen látnak. Az eseménysorozat egész júliusban tart, a július 5-i első est előadói Anett és Livi Acoustic duo voltak, akik a legnagyobb pop-rock slágereket játszva forrósították fel a hangulatot a belváros szívében - közölte a hotel.

„Arra törekszünk, hogy minél több lehetőséget és teret adjunk a fiatal, tehetséges és feltörekvő előadóknak, ettől a gondolattól vezérelve született meg a Wednesday Live eseménysorozatunk, mellyel a tökéletes helyszínt és programot kínáljuk egy fárasztó munkanap utáni levezetéshez vagy egy könnyed baráti összejövetelhez” – mondta Bayer Bence, a Hard Rock Hotel Budapest marketingigazgatója.

hardrockakusztik

Az eseménysorozat egész júliusban tart, a július 5-i első est előadói Anett és Livi Acoustic duo voltak

Fotó: Hard Rock Hotel Budapest

Július 12-én a Musical Trips Trio érkezik, tőlük jól ismert, de kevéssé játszott pop, rock és country dalokra számíthatunk egyedi, blues-os hangszerelésben a 60-as évektől napjainkig. Ezt követően, július 19-én a blues és a rock & roll világ egyikismert párosa, Sonny és Singer lesz a hangulatfelelős. A hónap utolsó szerdáján, 26-án az elmúlt 30 év kiemelkedő dalaiból hallhatunk Conortól egy válogatást, akusztikus formában.

A hotel emellett várja a zenei előadók, együttesek jelentkezését is, akik szeretnék megmutatni magukat a közönségnek. További információkat a vibe@hrhbudapest.com e-mail-címen a hotel vibe managere tud adni a lehetőségekről.