Szervíz csomag minden Rational készülékhez!

Forrás: Vendéglátás

 2018. december 12. 12:06

A jövőben minden eladott Rational főzőkészülék mellé kapnak egy szervíz csomagot a vásárlók, amelyet ingyen használhatnak mindaddig, amíg a Rational készülék a konyhájuk része. A csomag neve: Rational Service Plus.

Amikor egy vásárló a Rational mellett dönt, nemcsak a SelfCookingCentert vagy a VarioCookingCentert kapja meg, hanem szolgáltatások széles skáláját, melyek legtöbbje ingyen jár. Hiszen a cég nagyon fontosnak tartja, hogy vásárlóival mindaddig kapcsolatban maradjon, amíg a készülék használatban van. Ezzel a szolgáltatással segíti a Rational a séfeket világszerte, hogy készülékeikből a legtöbbet hozhassák ki, miközben spórolnak, és ezáltal egyre fejlettebb konyhát vezessenek.

„A ServicePlus egyfajta all-inclusive csomag, amelyet a vásárlóink automatikusan megkapnak, amikor megvesznek tőlünk egy terméket” – mondja Michael Kühn, a Rational Service Directora. Ha a vásárlónak az a kérése, a Rational házhoz is megy, hogy bemutassa a csapatnak, hogyan működik a készülék. – De a tréningek ezután is ingyenesek – mondja Michael Kühn, és hozzáteszi: – A Rational Akadémia workshopjain vásárlóink ötleteket kapnak a menüik összeállításához is, és többféle módon van lehetőségük tudást szerezni arról is, hogyan tehetik konyhai folyamataikat még hatékonyabbá.” 

A Service Plus egyfajta all-inclusive csomag, amit a vásárlóink automatikusan megkapnak, amikor megvásárolnak egy terméket

Fotó: turizmus.com

A Rational nagyon fontosnak tartja, hogy ügyfelei minden előnyét élvezhessék ennek a partnerségnek, a vásárlástól kezdve egészen addig, amíg a készülék üzemben van. Az automatikus szoftverfrissítések, a gyors telefonos ügyfélszolgálat a ChefLine-on, a hozzáférés a ConnectedCookinghoz és a Rational networking megoldásai természetesen mind ingyenesek. „Ennek köszönhetően vásárlóink mindig hozzzáférést kapnak a legújabb kutatási eredményinkhez, és mindig maximálisan up-to-date készüléket tudnak használni” – magyarázza Kühn.


Sőt, ami azt illeti, a Ratonalnál a szervíz már a vásárlás előtt elkezdődik, hiszen minden érdeklődő részt vehet a Rational élő bemutatóin, és saját szemével láthatja, mire képesek ezek a készülékek, és meg is kósolhatja, milyen ízek készülnek a SelfCookingCenterben és a VarioCookingCenterben.

További információ: rational-online.com.

Kapcsolódó cikkek