Szezonköszöntő fejlesztések a hajdúszoboszlói fürdőkomplexumban

Szerző: Pintér Tünde

 2014. június 11. 12:34

A megújult gyógymedencéket már kipróbálhatják a vendégek, az új, extrém csúszdák átadása június végén várható.

 

A Hungarospa fürdőkomplexum több területét érintő beruházás elemei közül a termálcsarnok rekonstrukciója készült el leghamarabb: a megszépült gyógymedencéket, a kibővített pihenőrészt, az új napozóteraszt és a felújított vizes helyiségeket május végén vehették birtokba a vendégek. A felújított gyógyfürdőben Czeglédi Gyula vezérigazgató köszöntötte az első vendégeket május 31-én.

 

A többi attrakció átadása június végén várható – tudtuk meg Kállai Zsuzsannától, a Hungarospa Zrt. marketing menedzserétől. Az Aquaparkban a 6-12 éves generáció számára új kalandmedencéket hoznak létre, itt vízi vár, kötélhágcsó, csúszda és számos egyéb attrakció kínál majd örömteli kikapcsolódást.


A csúszdapark területét 6 új extrém csúszdával

bővítik ki, emellett egy 18 méter magas mászófal is készül vízeséssel, hogy a vállalkozó kedvűek szárazon és vízen is próbára tehessék ügyességüket.

Megújul a strand hátsó részén található Omega medence és környéke is. A medencébe élményelemeket telepítenek, sodróvíz-zónát, vízi sportpályát alakítanak ki, és jacuzzival gazdagítják a kínálatot. További újdonságként a tengerpart mellett habshow-helyszínt és gyermek show színpadot hoznak létre, kifejezetten a táncos programok megtartásához.

Az Aquapark bővítését célzó projekt összköltségvetése több mint 1,3 milliárd forint, melyből 500 millió forint pályázati támogatás.