Színvonalasabb szolgáltatás, magasabb bevétel

Forrás: turizmus.com

 2018. január 29. 16:44

A bevételi adatok emelkedése visszaigazolja a csaknem egy éve átadott beruházást a Danubius Health Spa Resort Hévízben. Tavaly 9%-al nőtt a gyógy- és fittness bevétel 2016-hoz képest.

Hévíz első gyógyszállodáját Finta József tervezte és 1976-ban nyitotta meg kapuit még Thermal Hotel Hévízként. Azóta nemcsak nevében újult meg ,  folyamatosan bővítik a szolgáltatások palettáját és emelik azok minőségét is.

A legutóbbi  beruházás eredményét élvezhetik a frissen felújított és kibővített szauna világot kipróbáló vendégek. A bővebb szolgáltatásokat nyújtó szauna részlegen finn szauna, aroma szauna, infraszauna, gőzkabin, élményzuhany és fűtött pihenőágyakkal berendezett pihenő tér várja az egészséges életmódra törekvőket és a kikapcsolódni vágyókat. A különleges fenyőburkolattal és fényeffektekkel hangulatossá tett belső tér kivívta a vendégek elismerését, sokakat csábít az új szauna blokk kipróbálására.

A szaunából, mint a fürdők és szállodák egyik kötelező, ámbár meglehetősen egyhangú közegéből mára önálló attrakció lett. A Sauna Session Professional csapata, élén a Magyar Wellness és SzaunaClub vezető trénerével, Szabó Zoltánnal, a Danubius szállodákkal közösen azért dolgozik, hogy a vendégek hétről hétre a legváltozatosabb, minőségi szaunaprogramokon vehessenek részt és szórakozás közben szívhassák magukba a szaunakultúrát.

 


 

TUDTA?

A hévízi gyógyvíz – amely közvetlenül a szállodásban is elérhető -  radont tartalmaz. Bár a radon egy radioaktív nemesgáz, a gyógyvizekben csak nagyon kis mértékben fordul elő, ami az egészségügyi határértéknél lényegesen alacsonyabb. A radon tartalmú vizek enyhe fájdalomcsillapító hatással rendelkeznek, és bizonyítottan kedvező hatásúak krónikus ízületi gyulladások, a Bechterew-kór, emésztőrendszeri problémák, sőt egyes fejfájás-típusok esetén is.