Szlovén-magyar networking a Sophie & Ben Bisztróban

Forrás: turizmus.com

 2014. december 14. 15:10

A pesti bulinegyed egyik legújabb "törzshelyén" került sor a szlovén Bernardin-szállodacsoport bemutatkozó üzleti reggelijére.

A szlovén kollégák azzal a szándékkal érkeztek Budapestre, hogy közvetlen kapcsolatba léphessenek olyan magyar corporate szakemberekkel, akikkel együttműködve meg tudják sokszorozni magyar business- és leisure vendégeik számát. Az eseményt a Turizmus Kft. PR csapata szervezte.

A Gozsdu-udvar szomszédságában lévő Sophie&Ben Bisztróban, december 11-én megtartott üzleti reggelin corporate utaztatók, vállalati utazás- és incentive-szervezők, valamint rendezvényszervező cégek képviselői vettek részt.

 

Mojca Gobina, a Bernardin szállodacsoport MICE igazgatója részletes prezentáció keretében mutatta be a legnevesebb szlovén szállodacsoport kínálatát, az érdekeltségükbe tartozó szállodákat, valamint a kifejezetten szakmai partnerek részére szóló egyedi ajánlatokat.

A bemutatkozó prezentációt követően - hangulatos reggeli keretében - indult az esemény második, informálisabb része: a szakmai networking. A vendégek - Tatár György tulajdonos ajánlásával - a Sophie&Ben Bisztró speciális reggeli hamburger-kreációit is megkóstolhatták.

Az eseményt a Turizmus Kft. PR csapata szervezte.

Az üzleti reggeli fotóit ITT tekinthetik meg.

Bővebb információ a szállodacsoportról: http://www.bernardingroup.si/en/bernardin-resort