Szolgálja partnerei és vendégei bizalmát kifogástalan higiéniával!

Forrás: turizmus.com

 2021. május 21. 15:28

A vendéglátó egységek, szálláshelyek és egyéb turisztikai szolgáltatók esetében – az újranyitási lendület mellett – a kifogástalan higiéniai protokoll betartására van szükség.

Az általános alkoholos kézfertőtlenítő-állomások kihelyezésén túl is támogathatja egy szolgáltató a vendégek, ügyfelek és munkatársak egészségének védelmét.

Az Immunetec csapata az egyedi ezüstion-technológián alapuló fertőtlenítők gyártására helyezte a hangsúlyt, hogy olyan termékeket alkossanak meg, melyek hosszútávon és hatékonyan képesek felvenni a harcot a gombák, vírusok és baktériumok ellen. Egytől-egyig hipoallergén, alkohol- és illatanyagmentes termékek, melyek a kórokozók 99,9%-át folyamatosan elpusztítják és megakadályozzák azok szaporodását. Az Immunetec Antimikrobiális Kéz- és Bőrvédő Krém két kézmosás között 4-5 órán át fejti ki hatását anélkül, hogy újra kellene kenni. Használata rendkívül kényelmes, nem hagy zsíros érzetet és nem szárítja a bőrt.

 

Fotó: Immunetec Proof Kft.

Az Immunetec Antimikrobiális Textil Impregnáló Spray kiválóan alkalmazható a textíliák hosszantartó védőrétegbe burkolására, míg az Immunetec Felületbevonó Fertőtlenítő Spray a kemény felületek biztonságosabbá tételére jelent megoldást. Mindkét spray esetében a felvitel pillanatától kezdve a következő takarításig folyamatosan aktív védőpajzs alakul ki.

Az Immunetec technológia alkalmazása nem csupán a kórokozók elleni küzdelemben hatásos, hanem a partnerek és vendégek bizalmát is szolgálja.

Legyen az Ön vállalkozása is innovatív az Immunetec termékekkel!

(X)