Szórakoztasson csúcstechnológiával – akár ingyen

Forrás: turizmus.com

 2020. január 30. 17:30

Feltétlen tudnia kell az alábbiakról, ha most tervezi az évet. Aki a desztináción belül ünnepi időszakokban kivételes szolgáltatást kínálna, most érdemes lépnie. Azoknak is szól, akik növelni akarják a konferenciák és csapatépítő rendezvények számát.

2019-ben jelent meg a magyar startup által fejlesztett Touchgametable. A digitális játékasztal annyira népszerű a vendégek körében, hogy – a kollégák elmondása szerint – szabályosan vadásznak rá.

Mint a mesebeli „Terülj, terülj asztalkám!”, annyiféle célra használható. Úgy működik, mint a tv-előfizetés vagy a mobiltelefon: kell hozzá egy eszköz és egy szolgáltatási csomag. Itt a játékasztal az eszköz, a szolgáltatáscsomag pedig a Játékfelhő.

A Játékfelhő kivételes társasjáték-kínálatot nyújt. A brandmegjelenítési lehetőség a céges rendezvények nagy kedvence, de a hotel maga is megjelenhet.

A Touchgametable nemcsak a legkisebbek számára jelent mulatságot, de együtt játszanak a családok még a kamaszaikkal is! Ráérős idősebb fürdővendégek is szívesen elüldögélnek egy jó parti sakk, pasziánsz vagy Scrabble mellett. Konferenciákra „warm up” eszköz és esti program, csapatépítő tréningeken versenyezhetnek vele.

A kiemelt időszakok sztárja lett, nem ritkán 12 órát is használták az őszi szünetben és a karácsony-szilveszteri időszakban. Több nagy hotel adja extra programként, másutt fizetősen kínálják.

A játékasztal opcionálisan kérhető fizetési modullal, amivel 2 gombnyomás játékidőt adni. Az eddigi tapasztalatok szerint a múlt évi magasabb havidíjas konstrukcióban is kitermeli az árát egy hotelban, most viszont február végéig megvásárolható az asztal és csak a Játékfelhőt kell bérelni. Ne késlekedjen, mert csak 3 asztal maradt márciusig!

Nézze meg most! >>

(X)

Kapcsolódó cikkek