Szövetkezett a Star Inn és a Choice Hotels

Forrás: turizmus.com

 2016. március 12. 16:48

A Star Inn Hotel Budapest Centrum a jövőben Star Inn Hotel Budapest Centrum, by Comfort néven jelenik meg a piacon – tájékoztatott Juhász Helga szállodaigazgató. A háttérben a Star Inn Hotels és a Choice Hotels Europe által nemrégiben megkötött együttműködés áll.

A Németországban, Ausztriában és Magyarországon működő 16 Star Inn szálloda 2016 első negyedévében vagy Star Inn Hotel, by Comfort, vagy Star Inn Hotel, by Quality névkiegészítést kap. Paul Garai, a Star Inn tulajdonosa elmondta: a Choice Hotelsszel való együttműködés lehetővé teszi növekedési terveik megvalósítását – identitásuk és a Star Inn márkanév megőrzése mellett. Kifejezte örömét amiatt is, hogy az ügylet nyomán részt vehetnek a Choice Hotels marketing-, üzemeltetési és revenue management rendszerében éppúgy, mint a Choice Privileges prémiumprogramban.

Georg Schlegel, a Choice Hotels németországi és közép-Európai vezetője arról beszélt, hogy számos előnyt kínálnak új partnerünknek, így például a nemzetközi piacokon már létező márkákhoz való csatlakozást.

A budapesti Star Inn Hotel

A Choice Hotels International több mint 6400 szállodával  és 500 ezer szobával a világ egyik legnagyobb szállodalánca. Az európai piacon a Comfort, Quality, Clarion és Ascend Hotel Collection márkákkal aktív.