Sztárokkal indul újra Az Év Hotele című televíziós műsor

Forrás: turizmus.com

 2022. augusztus 02. 13:03

Magyarország egyetlen televíziós hotelversenyének 5. évada augusztus 7-én indul az RTL Klub műsorán. Az Év Hotele közönségszavazásban idén sztárok tesztelik az öt régió 28 szállodáját.

Az Év Hotele közönségszavazás és a hozzá tartozó televíziós műsor az elmúlt négy évében összesen 140 magyarországi szálláshelyet mutatott be a nézőknek. A legújabb évadban az öt kiemelt turisztikai régió (Alföld, Balaton, Északkelet-Magyarország, Észak-Dunántúl, Dél-Dunántúl) szállodái szállnak ringbe Az Év Hotele címért.

 

Sztárok váltják a civil szállodatesztelőket

Az Év Hotele új évadában a legnagyobb változást a szállodatesztelők kiléte fogja szolgálni, ugyanis az eddigi civil szereplők helyett ismert emberek próbálják ki a szálláshelyeket. A műsorban felbukkan Blága Tünde szépségkirálynő, Pál Tamás színész, Czanik Balázs személyi edző és még sokan mások. A verseny házigazdája az előző évadból ismert Kecsmár Alexandra lesz.

Blága Tünde szépségkirálynő

Fotó: Az Év Hotele

Az alföldi régióban kezdődik a verseny

Az Év Hotele ötödik évadának első epizódja augusztus 7-én 11:55-kor lesz látható az RTL Klub műsorán. Az adásban az alföldi régió két első szállodája, a szarvasi Liget Wellness és Konferencia Hotel**** és a cserkeszőlői a Solaris Apartman & Resort mutatkozik be, amelyet Blága Tünde szépségkirálynő és fotósa, Mile Melinda fog kipróbálni.

 

A műsorról

Az RTL Klub műsorán futó Az Év Hotele verseny lehetővé teszi, hogy szavazatukkal a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb hotelét, majd végül a nyertest. Idén is érdemes hetente voksolni, mert minden egyes szavazattal nő az esély az év végi főnyereményre, azaz egy teljes hétre Az Év Hotele verseny győztes szállodájában. A szavazatokat a műsor Facebook-oldalán lehet leadni.

Az Év Hotele televíziós műsor az utazók szemszögéből, személyes élményeiken keresztül mutatja be a címért versenybe szálló szállodákat. Minden adásban egy-egy ismert embert és kísérőjének kalandjait láthatjuk, akik elutaznak egy hétvégére két magyarországi hotelbe, hogy kipróbálják azokat.