Szteklács Gabi viszi tovább a Gálát

Forrás: turizmus.com

 2016. január 07. 22:18

Japánból és az USA-ból beutaztatnak, Indiába kiutaztatnak, itthon konferenciákat szerveznek, az átlagosnál nagyobb sikerrel. Kisebb hullámvölgyeket leszámítva, 25 éve sikertörténetet ír a Gála Tours.

Óbudán, a Sushi Sei étteremben látta vendégül partnereit és barátait a 25. születésnapját ünneplő Gála Tours és csapata.

Nincsenek sokan, mégis sikeresek, talán leginkább azért, mert már-már második családként, de mindenképpen egy nagyon összeszökött csapatként vannak jelen egymás életében - mondta Galla Zsuzsa alapító ügyvezető a kötetlen hangulatú fogadáson.

 

A cégalapító a múlt mellett a jövőről is beszélt, s bejelentette, hogy átadja a stafétabotot közvetlen kollégájának, a céget kívül-belül ismerő Szteklács Gabinak, aki az eddigi sikertörténet folytatását ígérte. Ez persze nem jelenti azt, hogy Galla Zsuzsa eltűnne a cég életéből, de a napi ügymenetet Szteklács Gabi irányítja majd.

Az est vendégei megtudhatták azt is, hogy Galla Zsuzsa a napokban Tokióba utazik, hogy az ottani Gerbeaud falai között köszönje meg a negyedszázados együttműködést a japán partnereknek.

Felvételünkön balról jobbra a Gála teljes, mai csapata: Nagy Zsanett, Galla Zsuzsa, Szteklács Gabi, Mógor Regina