Szűk foglalási ablak – Így kezelje – 1. lépés

Szerző: PR-cikk

Forrás: turizmus.com

 2023. szeptember 13. 17:56

Sorozatunkban megmutatjuk, mit tehet a hotel az őszi szezonban, hogy nála csapódjanak le a foglalások – még ha utolsó pillanatban is.

A vendég a covid után

Biztos benne, hogy lesz szoba a belföldi hotelekben, ritkán foglal jó előre. Az őszi szezonban még inkább ráér. Ebben a helyzetben azt a hotelt választja, amelyik ki tudja váltani azt az erős érzést az interneten bóklászó érdeklődőből, hogy „Ide kell utaznunk!” – ezért sokan megnyomják a foglalás gombot!

Használja a „MOST foglaljon!” stratégiát!

A stratégia alapja egyszerű, eredményessége pedig garantált, ha az aprónak tűnő részletekre is figyel. Mi kell, hogy működjön Önöknél is a „MOST Foglaljon!” stratégia az őszi szezon hosszabbításhoz?

1. Nagyon vonzó élményajánlat – minden generációnak
2. Megfelelő kommunikációs csatornák
3. Elégszer eljuttatni a vendégekhez az ajánlatot

Minden generáció kedvence a TouchGameTable digitális társasjátékasztal

Bizonyított minden desztinációban: a felnőttek is imádnak játszani, generációk játszanak együtt reggel 7-től éjfélig is. Nem véletlen, hogy olyan gyorsan tért hódított az új innováció: pozitív vendé visszajelzések özönét generálja a meglepő digitális élmény.

Kérjen ajánlatot:

touchgametable.com
nicolette@touchgametable.com

Soprontól Nyíregyházáig, Budapesttől Szegedig, Bükfürdőn, Hévízen, Hajdúszoboszlón, Balatonfüreden, Szarvason, Sárváron, Miskolctapolcán, Egerszalókon, Tiszafüreden, Egerben, Cegléden, Harkányban, Balatonalmádiban, Gyulán, Tapolcán, Visegrádon, Keszthelyen már bizonyított a TouchgameTable.

A „Most Foglaljon” stratégia 2. lépésével jelentkezünk a jövő héten.

(X)

Minden generáció kedvence a TouchGameTable digitális társasjáték asztal