Születésnap Kecskeméten

 2014. június 02. 22:10

Alig több mint egy éve, egész pontosan 2013 május 6-án nyitott meg Kecskemét legújabb szállodája, a Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel és Konferenciaközpont, majd tavaly május 23-án megtartották a grand openinget.

A Starwood Hotels & Resorts Worldwide Inc. ekkor hivatalosan is bejelentette a Four Points by Sheraton márka belépését Magyarországra.

Kecskemét első nemzetközi márkás hotelének tulajdonosa, Magyarország egyik vezető építőipari vállalata a KÉSZ Csoport.  Az első születésnap alkalmából 2014. május 27-én közéleti személyiségekkel, a helyi sportélet és vállalatok vezetőivel közösen ünnepelt a szálloda.

 

A kecskeméti hotel 2013-ban a szállodalánc Európa legjobb vendégelégedettségét elérő szállodája a Starwoodnak, és megkapta a konferenciak.hu üzemeltetője, a Day Holiday Kft., valamint a Turizmus Trend szakmai lap Aranynap díját a „Magyarország legígéretesebb 2013-ban megnyitott szállodája" kategóriában.

A vendégközpontú működést bizonyítják a kiemelkedő vendégelégedettségi mutatók is: GEI: 9,3 (Starwood Guest Experience Index), Booking.Com: 9,1, HRS.Com: 9,4, Tripadvisor: 100%. Szálloda 2013-as teljesítménye alapján a Starwood Exceptional Achivement Award (Kiemelkedő Teljesítmény kategória) díjazottja.

 

A nyitás óta számos nagy nemzetközi eseményt rendezett meg vagy vendégeit szállásolta el sikeresen a hotel, a konferenciaközpont 380 m2-es bálterme adott otthont a 2013-as Megyei Príma díjnak, a báli időszakban az orvos-, kamarai- és erdész bálnak, 2014-ben már visszatérő vendége volt a szállodának a Magyar Női és Férfi Röplabda válogatott, bázis szállodája az Öttusa Világkupának és itt kezdte meg felkészülését a Női Kosárlabda válogatott.

A szálloda már nyitása után nem sokkal jótékonysági felajánlásokat is tett: vendégül látta az SOS falvak gyerekeit Mikuláskor, ételt osztott a főtéren advent 4. vasárnapján, és vendéglátásával erősíti a városi kosárlabdasportot.