Születésnapot ünnepel a Prestige Hotel Budapest

Forrás: turizmus.com

 2020. április 02. 11:34

2015. április 1-je kivételes nap volt a Zeina Hotels életében, hiszen megnyitotta kapuit a szállodalánc harmadik gyöngyszeme, a ma 5 esztendős Prestige Hotel Budapest****superior.

Budapest szívében, alig egy percre a méltóságteljesen hömpölygő Duna partjától az 1900-as évek fényűző eleganciája találkozik a modern luxussal, egy új világot teremtve.

Minden üzleti partner, minden vendég, minden kolléga és minden esemény hozzátett valamit a mi sikertörténetünkhöz. A Prestige Hotel Budapest nem csak egy szimpla ****superior szálloda, hanem egy igazi, szeretetteljes család, melynek tagjai minden nap arra törekednek, hogy kiváló szolgáltatást, kivételes kényelmet és különleges, személyes bánásmódot biztosítsanak minden vendégük számára.

A munkatársak szívvel-lélekkel végzik munkájukat, és ami a legfontosabb: beleteszik azt a pluszt, ami előre visz és megkülönbözteti a szállodát más szállodáktól, és amiért azt a rengeteg pozitív vendégvisszajelzést kapjuk nap mint nap.


Fotó: Prestige Hotel Budapest

Kiváló üzleti partnereink voltak az elmúlt 5 évben. Köszönöm, hogy a rengeteg budapesti szálloda közül Önök minket választottak! Szeretettel várjuk vissza Önöket a jövőben, és bízunk benne, hogy a korábbiakban megalapozott együttműködésünk tovább virágozhat!

Köszönöm kollégáimnak, hogy a Prestige Hotel Budapest****superior egy ilyen különleges hely, hisz Ti teszitek ilyenné! Köszönöm, hogy a legnehezebb időkben is kitartotok. Tudom, hogy amint a világ fellélegzik a COVID-19 vírus sújtotta teher alól, mi még erősebben, még nagyobb lelkesedéssel fogunk visszatérni!

Boldog 5. születésnapot, Prestige Hotel Budapest****superior!

 

Vezekényi Péter

szállodaigazgató

(X)


Fotó: Prestige Hotel Budapest