Szurkolói menü és bostoni hangulat a reptéren

Forrás: turizmus.com

 2017. május 26. 12:00

Vadonatúj, szurkolói menü bevezetésével ünnepli első születésnapját a Budapest Airport SkyCourt részében működő O’Learys Bar&Restaurant sportbár.

A különleges egység kiválóan illeszkedik a budapesti repülőtér étteremkoncepciójába, amelynek lényege, hogy színes kulináris élményeket nyújtson a nyaralást már a budapesti repülőtéren elkezdők számára.

Több mint húsz monitoron, hazai és külföldi csatornákon követhetik figyelemmel a világ sporteseményeit az itthon kizárólag a budapesti repülőtéren elérhető O’Learys Bar&Restaurant sportbárban a vendégek.

A sportrajongók a bostoni hangulatot idéző, a város csapatainak relikviáival feldíszített egységben szurkolhatnak kedvenceiknek, de az Észak-Amerika ihlette ételek, így például Tex-Mex specialitások és a széles sörválaszték azoknak is kellemes kulináris élményt nyújtanak, akik a SkyCourton hangolódnának az utazásra.

Több mint húsz monitoron, hazai és külföldi csatornákon követhetik figyelemmel a világ sporteseményeit a vendégek.

Fotó: bud.hu

A bostoni hangulat átélését tovább erősíti a sportbár születésnapja alkalmából hamarosan a szurkolói menü keretében elérhető 2 fős, „Fan’s Platter” fantázianevet viselő tálja is. A tálon minden megtalálható, ami Amerikát idézi, többek között csípős és pikáns csirkeszárnyak, nachos, rántott hagymakarika közül válogathatnak a sportrajongók.

Az O’Learys annak a svéd, 1988-ban alapított étteremláncnak a része, amely világszerte több mint 120 éttermet működtet, többek között Svédországban, Norvégiában, vagy például az Egyesült Arab Emirátusokban. Az étterem missziója, hogy a reptér utasai megismerjék, milyen észak-amerikai atmoszférában, családias hangulatban egy sör és egy hamburger társaságában a kedvenc sportcsapatoknak drukkolni.

A Fan’s Platter fantázianevet viselő tálon minden megtalálható, ami Amerikát idézi

Fotó: bud.hu

A Budapest Airport SkyCourtjában jelenleg 18 étterem, 4 kávézó illetve egy bár, valamint 39 üzlet szolgálja az utazóközönség kényelmét.

 

Kapcsolódó cikkek

Rekordok és Cargo City

2017. május 11.