Taco-rajongó? Ezt a tematikus szállodát imádná

Forrás: turizmus.com

 2019. május 23. 15:46

A Taco Bell újragondolta, hogyan építhetik fel a szállodai élményt a taco gondolatkörére felfűzve a bejelentkezéstől a távozásig. Augusztus 9-én tervezik megnyitni a kaliforniai Palm Springsben a Taco Bell Hotel and Resortot.

A szobáktól a reggeliig, vagy az uszodaparti koktélokig mindennek lesz egy kis Taco Bell-érintettsége, így ebből a szállodából igazán ízgazdag élménnyel térhetnek haza a vendégek.

A rendkívül gazdag ajándékboltban a nyári ruházat lesz túlsúlyban, a szépségszalonban viszont olyan körömépítést, kozmetikai kezelést vagy hajfonást kaphatnak a vendégek, amit szintén a Taco Bell inspirál.

A megszokott ikonikus ízeken túl sok-sok új meglepetés lesz elérhető a menüben. A szálló minden zugában megtalálhatók lesznek a fűszeres snackek, és a happy hour mellett a happier hourst is bevezetik – írja a VIMOSZ hírlevelében.

Amit lehet, a taco témaköréhez kapcsolnak a kaliforniai szállodában

Fotó: pixabay.com

A Glen Bell által 1962-ben alapított hotellánc szereti meglepni a rajongóit. Szokatlan élményt nyújt a divatot hangsúlyozó Forever 21 és a Las Vegas-i Cantina, amely az esküvőt helyezi a fókuszba. A Palm Springsben található kaliforniai szállodába júniustól lehet foglalni.