Takács Ferenc maradt az MSZÉSZ társult tagok szekciójának vezetője

Forrás: turizmus.com

 2017. március 21. 15:05

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége rendkívüli tisztújító közgyűlése előtt a társult tagok szekciója is tisztújító ülést tartott kedden a Mercure Budapest Budában.

A szekcióülés elején Könnyid László ügyvezető elnök ígéretet tett a tárult tagok pozíciójának erősítésére a következő ciklusban. Elmondta, hogy nagy lehetőséget lát az oktatásban és továbbképzésekben, melyeket a tagok specifikus tudására alapoznának majd a jövőben. Szólt arról is, hogy a tagsággal két csoportban dolgoznának az alapján, termékeket kínálnak vagy szolgálatosokat nyújtanak, illetve egy közös bemutatóterem ötlete is felmerült. Hangsúlyozta, hogy a végbemenő generációváltás friss, fiatalos lendületet hoz majd a szövetség munkájába.

Takács Ferenc

Ezt követően a társult tagok egyhangúlag újra bizalmat szavaztak Takács Ferencnek, az Assur Kft. ügyvezetőjének, így 2018. december 31-ig ő marad a szekcióvezető. Helyettesének, szintén egyhangú szavazatok alapján, ismét Víg Bencét, a Progast Kft. ügyvezetőjét választották.

Takács Ferenc elmondta, hogy a szekció jelenleg 96 társult taggal rendelkezik, s nem cél a tagság nagy számban történő növelése, egy-egy ágazat maximum öt céggel képviseltetheti magát a tagságon belül. A tagok aktivitásának növelésére már több ötlet is született, ezeket a közgyűlést követően megkapja a tagság, hogy véleményezzék, s megoszthassák javaslataikat a szekcióvezetéssel.

Gergely György, a Top Trade Kft. ügyvezetője felvetette, hogy a tárult tagoknak egymást is előnyben kellene részesíteniük, amikor saját cégüknek kérnek ajánlatot, illetve ajánlani egymást az egyes projektek kapcsán.