Takarítson meg munkaerőt a Medeco mikro-szárazgőzgépeivel!

Szerző: PR-cikk

Forrás: turizmus.com

 2021. október 18. 13:30

Vegyszermentes technológiával, biztonságos, költséghatékony és környezetkímélő megoldást kínálnak a takarításra a Medeco Cleantec mikro-szárazgőzgépei.

Korábbi írásunkban már olvashattak arról, hogy a Medeco Cleantec ipari teljesítményű mikro-szárazgőzgépeivel nemcsak a kórokozókkal számolhatunk le a teljesen vegyszermentes takarítás során, de 30-50 százalékos költségmegtakarítást érhetünk el a housekeeping részlegen. Nem csupán a vegyszerek, a speciális takarítószolgáltatások árát és a jelentős mennyiségű vizet spóroljuk meg, de a személyzeti költségeket is csökkenthetjük a gyorsabb munkavégzésnek köszönhetően.

A 9 bar nyomáson és 180-200 fokon működő, kifejezetten a hatékony ipari felhasználásra tervezett gépeinkkel minden takarítási folyamat ideje lerövidül. A mikro-szárazgőz technológiája a Prococoon elnevezésű, szilikon bázisú felületimpregnálóval jelentősen csökkenti az újrakoszolódást, így a rutintakarítás rendkívül könnyű és gyors (ablak- és üvegfelületeken igazán látványos az eredmény).

A Medeco Cleantec gépekkel a takarítási folyamat ideje lerövidül

Fotó: Medeco Cleantec

Ausztriában és Németországban, ahol már több ezer elégedett ügyfelünk használja a Medeco gépeket a legkülönbözőbb szektorokban, kitapasztalták, hogy akkor a leghatékonyabb, ha mindig bekapcsolva kéznél van. Éttermi konyhák, kantinok, fast food éttermek alkalmazottainak legjobb barátja a „rush hour” időszakában, amikor is pillanatok alatt el lehet tüntetni a munka „piszkos részét”; de szállodák, wellnesslétesítmények, fitneszstúdiók is készenlétben tartják, hogy azonnali fertőtlenítést és magas fokú higiéniát biztosíthassanak teljes munkaidőben. A gép használata rendkívül egyszerű, így a személyzet bármely tagja elvégezheti a tisztítást, nem kell külön takarítószemélyzet kisebb vállalkozások esetén.

A tapasztalat azt mutatja, hogy ha egy létesítmény átállítja a teljes takarítást a green cleaning koncepciónkra, kevesebb munkaerőre van szüksége a housekeeping területen, mert a kívánt munkát sokkal hatékonyabban és gyorsabban el tudják végezni úgy, hogy közben nagyobb tisztaságot és higiéniát biztosítanak. A mikro-szárazgőzgéppel való takarítás megkíméli a személyzet erejét és egészségét; a munkavégzés jóval könnyebb és ergonomikusabb, mint a hagyományos takarítási módszerekkel. Nincs szükség segédeszközökre, például létrára, hogy nehezen elérhető helyeket is rendszeresen letisztítsunk, nincs fáradtságos súrolás erős vegyszerekkel, amelyek sokszor nem is hozzák meg a kívánt eredményt. A személyzet a könnyebb munkavégzés miatt tehermentesítve van, ami egészségük, helytállásuk és hosszan tartó foglalkoztatásuk tekintetében is jelentős szempont. Nem szabad elfelejteni, hogy minden vállalkozás sikere nagyban függ a munkaerő minőségétől, elégedettségétől, és hogy egyáltalán legyen munkaerő, aki elvégzi a dolgok oroszlánrészét és biztosítja a szolgáltatást. Mivel minden ember számára az egészsége a legfontosabb, az is lényeges, hogy a vegyszermentes takarítás óvja a személyzet egészségét – ahogy a vendégekét is!

A nehezen elérhető helyek tisztítása is egyszerűbb

Fotó: Medeco Cleantec

A vegyszerekkel való takarítás és fertőtlenítés egy szélmalomharc, mert a felületeken hagyott maradványokban tapad meg a szennyeződés, ami táptalaja a kórokozóknak is. Főként az átlagnál nagyobb higiéniát megkövetelő helyeken (éttermi konyhák, spa-wellness, fitneszstúdiók, hotelszobák, rendelők stb.) nem mindegy, hogy mennyit és milyen intenzíven kell takarítani, s végül mégsem érjük el a kívánt eredményt. A mikro-szárazgőz maradványmentesen tisztít a legkisebb résektől kezdve a legnagyobb felületekig, amelyek így nem koszolódnak olyan mértékben, így gyorsabb, könnyebb a takarításuk. Ha munkaerőhiánnyal küzd egy vállalkozás, mindenképpen ajánlom figyelmébe cégünk green cleaning koncepcióját, és egy bemutató során meggyőződhet személyesen is annak előnyeiről.

Elérhetőség:

Merza Kim
+36 20 996 9853,
kim.merza@medeco-cleantec.com

(X)