Találkoztak az európai Best Western szállodatulajdonosok

Forrás: turizmus.com

 2017. június 06. 16:01

A Best Western Hotels Central Europe GmbH éves konferenciájának alkalmából június elején mintegy 300, németországi, horvátországi, luxemburgi, ausztriai, szlovákiai, szlovéniai, svájci, csehországi és magyarországi szállodatulajdonos találkozójára került sor Hannoverben.

A háromnapos konferencia keretében megvitatták a márka aktuális és jövőbeli projektjeit és stratégiáit. Ezen kívül a számos workshop is teret biztosított az intenzív tapasztalatcserére és a jó gyakorlatok átadására.

A program egyik csúcspontját jelentette David Kong, a Best Western Hotels & Resorts CEO-ja és elnöke prezentációja, aki Phoenixből érkezett a konferenciára.


Az éves konferenciának a Best Western Premier Hotel Kronsberg és a hannoveri vásárterületen található ExpoWal adott otthont. „Több, mint másfél éve működik Európa tíz országában határokon átnyúló szervezetünk. Az elmúlt hónapokban szorosabbá fűztük kapcsolatunkat, a tapasztalatcsere és az együttműködés rendkívüli mértékben erősíti szállodáinkat, valamint márkánk európai fejlesztését" - mondja Marcus Smola, a Best Western Hotels Central Europe GmbH ügyvezetője.

David Kong beszámolt az ágazatban jellemző globális irányzatokról, és bemutatta a Best Western globális kezdeményezéseit. Vendégként Bodo Janssen, az Upstalsboom Hotels ügyvezetője adott elő a munkatársak értékorientált vezetéséről.

A konferencia súlypontját ennek megfelelően a „Kihívás: yz alkalmazott" témakör jelentette.

Az előadások és jó gyakorlatok keretében szállodatulajdonosok és tapasztalt szakemberek kaptak szót, köztük Klaus Michael Schindlmeier. A németországi Wiesloch városában található Best Western Plus Palatin Kongresshotel ügyvezetője már többször is Kiváló munkaadó kitüntetésben részesült, a témát pedig kreatív és rendkívüli módon közelíti meg. Michael Stuhldreher, a mainzi Lost & Found ügyvezetője, szállodaipari és gasztronómiai tanácsadó, különösen középvállalkozásként működő szállodák részére mutatott be javaslatokat.

A konferencia fénypontja az első alkalommal megrendezett Best Western főzőverseny volt: négy szálloda csapata küzdött teljes odaadással és kreativitással.