Támogassa az utánpótlást Ön is, csatlakozzon felajánlásával december 20-ig!

Forrás: turizmus.com

 2021. december 16. 17:06

December 20-ig lehet csatlakozni a protégé. mentorprogram karácsonyi akciójához. A kezdeményezés célja a turizmus utánpótlásának szakmai támogatása, kifejezetten a Covid-19 sújtotta turizmus területére fókuszálva.

A szeptemberben megalakult protégé. mentorprogram pro bono akciójához december elejétől lehet csatlakozni felajánlóként. A kezdeményezés elsődleges célja, hogy szakmai élmények és tanácsadás segítségével javítsa az ágazatról kialakult képet a fiatalokban. Emellett az összefogás célkitűzése, hogy platformot teremtsen arra, hogy a tapasztalt szakemberek közössége támogatni tudja a turizmus iránt érdeklődő fiatalok pályakezdését.

A kezdeményezéshez az elsők között csatlakozott Mautner Zsófi gasztroblogger, Angelus Barbara turizmusmarketing szakértő, Parti János, a Marriott Budapest értékesítési és marketingigazgatója, Kenderesy Nadin, a Turizmus Kft. PR- és rendezvényigazgatója, Bak Enikő, a Danubius Hotels revenue managere, Henyecz Krisztina, a T-Day szakmai rendezvény kommunikációs vezetője és Takács Márton, a Moore Hungary hotel és turizmus tanácsadási üzletágának vezetője, konzultációs lehetőségeket kínálva a diákok számára az őket illető témakörökben.

A felajánlás menete nagyon egyszerű, egy felajánlói űrlap kitöltésével lehet jelezni, hogy a csatlakozni vágyó szakember milyen egyszeri lehetőséggel tud támogatni egy, vagy akár több diákot, továbbá a felajánló jelezheti, ha mentorként szeretne csatlakozni a programhoz a későbbiekben. A felajánlásokra a turizmus iránt érdeklődő diákok január közepétől jelentkezhetnek majd.

 

"Meggyőződésünk, azzal, hogy megadjuk a lehetőséget a szakmával való kapcsolat megteremtésére, a diákok elköteleződnek a turizmus iránt, megismerik a szektorban rejlő lehetőségeket, a vendéglátás szépségét, és azt, hogyan tudják a kihívásokat legyőzni " – mondta Horváth Viola alapító.

További részletek a karácsonyi pro bono akcióról itt érhetők el.