Tankonyhától a Michelin-csillagig – támogatói est a 70 éves Gundel Iskolában

Forrás: turizmus.com

 2023. február 20. 18:35

Az idén 70 éves jubileumát ünneplő Gundel Iskola március 10-én alapítványi támogatói estet rendez, melyre szeretettel várja egykori diákjait.

Az esemény célja a kiemelkedő szakmai műhelymunka bemutatása a szülők és támogató partnerek felé, az iskolához és egymáshoz való kötődés erősítése, valamint a volt gundelesek közötti kapcsolati háló megtartása. A büfévacsora menüsorát Bocuse d'Or-döntős és Michelin-csillagos séfek állították össze, akik büszkék rá, hogy szakmai karrierjük az Ecseri útról, a Gundelből indult.A belépőjegyekből és a helyszínen árult tombolából származó bevétel az iskola szakmai oktatási színvonalának további növelését és a diákok támogatását segíti elő. Ezek a felajánlások nagyban hozzájárulnak, hogy a Gundel Iskola továbbra is az ország legeredményesebb és legismertebb vendéglátó és turisztikai technikuma legyen.

A régi diákokat is várják

Fotó: Gundel Iskola

A büfévacsora árát is tartalmazó támogatói díj: 12 000 forint, ha egy családból többen is részt vesznek: 10 000 forint/fő. Az nga@gundeliskola.hu e-mail címre küldött regisztráció a befizetéssel válik véglegessé, amelyet a Nemzeti Gundel Alapítvány számlaszámára lehet március 1-jéig átutalni: 11786001-20036335.

Bővebb információ a Facebook-esemény oldalán. (X)