Tartsuk fenn a családok érdeklődését!

Forrás: turizmus.com

 2020. március 23. 17:45

Ingyenes megjelenési lehetőséggel és marketingtanácsokkal szeretné segíteni a turisztikai létesítményeket, programgazdákat, múzeumokat, TDM-szervezeteket, fürdőket a KidsOasis családbarát szállodai minősítési rendszer.

Felajánlják a szolgáltatók számára, hogy megjelenjenek a KidsOasis Utazik a család magazin oldalán.

Gyetvainé Zováth Anikó ügyvezető azt is javasolja, hogy a turisztikai szereplők használják fel ezt az időszakot arra, hogy megújuljanak, új dolgokat készítsenek elő, tanuljanak. És úgy kommunikáljanak, mintha most készülnétek a nyitására, mint amikor a pre-opening időszakban az érdeklődést szeretnék felkelteni.

Az előttünk álló időszakra az alábbi javaslatokat teszi a KidsOasis:

1. Adjunk a szülőknek játékötleteket!

A szülők otthon vannak a gyermekeikkel, segítséget jelent nekik, ha kinti és benti játékötleteket, barkácstippeket adunk nekik.

2. Mi történik a bezárt falak mögött?

Bezárt a szálláshely, de a falakon belül van élet. Megmutathatják mindezt képes írásokban, videókban!

3. Mit lehet csinálni a környéken?

Érdemes bemutatni a környék látnivalóit, természeti értékeit, múzeumait, játszótereit, melyeket családdal is jó program felkeresni!

4. Kérjünk értékeléseket, véleményeket!

Kérjük meg e-mailben, vagy posztban az elmúlt évben ott járt vendégeket, hogy értékeljék a helyet a Google-ön, Facebookon vagy Tripadvisoron! Ha van vendégkönyv, be lehet fotózni, ki lehet posztolni.

5. Játszani mindenki szeret!

Készíteni lehet online rejtvényeket, meg lehet szavaztatni egy-egy ötletről az olvasókat. Indítsunk nyereményjátékot, kérjük meg, hogy osszák meg a helyszínen készült fotókat, emlékeket!

A KidsOasis tanácsai bővebben ITT olvashatók.