Tavasszal nyit a Prestige Hotel

Forrás: turizmus.com

 2014. december 04. 23:32

A Continental Budapest nagyszabású karácsonyi partnertalálkozóra invitálta a szakmát december 4-én, az eseményen a cég tavasszal, a Vigyázó Ferenc utcában nyíló új szállodájáról is elárultak néhány részletet.

A Prestige Hotel egy 19. századi épületben kap helyet, amely annak idején Hild József tervei alapján épült, s most eredeti pompájában állítják helyre. Mint Mazen al Ramahi tulajdonos elmondta, mindig az értékmegőrzést és az értékteremtést tartották szem előtt, ez visszaköszön majd a belsőépítészetben és a dizájnban is. A hotel a klasszikus stílust képviseli majd, amelyben a burkolatoktól a bútorokig minden apró részletre odafigyelnek majd. Minőségi anyagokkal dolgoznak, a helyiségeket pedig vintage bútorokkal rendezik be, bársonyokkal, ornamentális mintákkal és sok faanyaggal. A december 4-i parti résztvevői egy mintaszobát is megtekinthettek a Continental Budapest rendezvénytermében.

 

A 85 szobás Prestige Hotel a Continental Budapest szállodával közös irányítás alatt működik majd, egyetlen vendéglátóegysége a Gerendai Károly tulajdonos és Miguel Vieira séf nevével fémjelzett Costes Downtown étterem lesz. A legnagyobb kihívást számukra az jelenti majd, hogyan hozzák össze a Michelin-csillagos minőséget és működést a szállóvendégek igényeinek kiszolgálásával. A két ház csapata nagyrészt azonos lesz, ám a helyszínen dolgozik majd operatív vezetés  – tudtuk meg.

A december 4-i karácsonyi party az új információk mellett könnyed, swinges hangulatban, színvonalas műorral és látványos gasztronómiai bemutatókkal kísérve telt, ahol a Continental Budapesttől már megszokott módon különleges, finom falatok is kerültek az asztalra.