Tavaszváró Születésnapi GasztroPiknik Balatonfüreden

Forrás: turizmus.com

 2019. február 27. 19:30

9 étterem, 10 borászat, 1 pálinka manufaktúra és 1 cukrászat egy időben, egy helyen mutatkozik be, a balatonfüredi Aura Hotel parkolójában.

Az 5 évvel ezelőtt, 2014 márciusában alakult Balatoni Kör azt tűzte ki céljául, hogy természetes egységként kezelve a Balatont, magasabb szintre emelje a gasztronómiát és a vendéglátást, valamint a régióközpontú szemlélet révén a helyi életminőség javítása is küldetése részévé vált.

“Egy csodálatos időszakban vagyunk, szemünk láttára, részben a munkánk hatására alakul, változik a Balaton. Kezdjük elengedni a múlt árnyait, helyére minőség és barátság költözik, és ennek a folyamatnak alapja lett a BalatoniKÖR. Büszkék vagyunk rá, hogy ‘Egész évben Balaton’ és ‘Egymást ajánljuk’ szlogenjeink néhány év alatt valós tartalommal gazdagodtak – értékelt Laposa Bence, az 5 éves jubileumot ünneplő Balatoni Kör elnöke.

Gasztropiknik a BalatoniKÖRnél

Fotó: Csodálatos Balaton

Az egyesület az elmúlt években számos, a közönség és média figyelmét megragadó, a balatoni vendéglátás jövőjét meghatározó rendezvényt szervezett. Az egyik legjelentősebb és legnépszerűbb esemény a GasztroPiknik sorozat, amely negyedik állomásához érkezik március első szombatján Balatonfüreden.

További részletek a Vendéglátás magazin honlapján olvashatók.