Telefonálás korlátok nélkül

Forrás: turizmus.com

 2017. május 09. 08:51

A NordTelekom magyar telekommunikációs szolgáltatásokat nyújtó cég elérkezettnek látta az időt a turisztikai cégek felé való nyitásra. Fő profiljuk az internetalapú (IP) telefonszolgáltatás.

Az internetalapú telefonszolgáltatás kedvező áron biztosítja ugyanazt a minőséget, mely mobil- vagy vezetékes telefonnál elvárható, ugyanakkor lényegesen kedvezőbb áron, akár külföldi hívás esetén is. A készülékek immár megfizethető áron elérhetőek, de a régieket sem szükséges lecserélni, hiszen úgynevezett ATA (Analóg Terminál Adapter) beüzemelésével a nem IP-készülékek is képesek az internetalapú telefonálásra.

Rugalmas megoldások

A turisztikai cégek számára, melyek napi szinten folytatnak számos külföldi telefonbeszélgetést, a szolgáltatás remek lehetőséget nyújt a költségcsökkentésre. Hiszen az internetalapú telefonálásra alkalmas mobilalkalmazásokkal ellentétben olyan esetben is zavartalanul működik, amikor a hívott fél nem rendelkezik internetszolgáltatással.

Internetalapú telefonkészülék


Habár az internet kimaradása esetén megszűnhet az IP-telefonszolgáltatás, a NordTelekomnak erre is van rugalmas megoldása: könnyen, akár az előfizető maga is átirányíthatja vezetékes telefonját mobiltelefonjára, így ilyenkor sem veszik el a hívás.

Az internetalapú telefon telefonközpontként is működhet – telefonközpont megvásárlása nélkül, így több százezret spórolhatnak az előfizetők. Emellett pedig az analóg szolgáltatással ellentétben könnyen bővíthető, így az esetleges növekedéskor nincs szükség további kábelek bekötésére.

Rendszerbe is köthető

Amennyiben több mellékkel rendelkezik egy vonal, legyen szó akár hotelről, akár panzióról vagy utazási irodáról, úgy lehetőség van úgynevezett sorban állás alkalmazására, mellyel bizonyos számú csengetés után a telefon automatikusan továbbkapcsol, egészen addig, míg elérhetővé nem válik valamelyik mellék. Arra is praktikus megoldást nyújt, ha minden mellék foglalt: a hívó fél hangüzenetet tud hagyni, melyet a szolgáltatás automatikusan és azonnal továbbít az előfizető e-mail címére vagy akár több megadott e-mail címre.

Több épülettel rendelkező komplexumok, több kisebb panzió vagy szezonális hotelek esetében lehetőség van egy központ létrehozására, melynél különböző számok tárcsázása ugyanarra a készülékre fut be. Ilyen esetben a kijelző panelen megjelenik a hívott fél neve is, így a telefonkezelő azonnal a keresett helyszín alkalmazottjaként tud bemutatkozni.

A NordTelekom emellett egy olyan kiegészítő call center szoftvert is kínál, mely képes azonnali, online hozzáférhető statisztikát készíteni a hívásokról, így könnyen nyomon követhető a hideghívások sikeressége és az értékesítők aktivitása is.

Kapcsolat:
www.nordtelekom.hu
1074 Budapest Dohány u. 12-14.
Tel: (+36 1) 492 0000
Fax: (+36 1) 26 76 114
E-mail: info@nordtelekom.hu
Nyitvatartási idő: munkanapokon 9-17h.

(X)