Téli mesevilág a Hard Rock Hotelben

Forrás: turizmus.com

 2022. november 30. 13:01

A Star Chalet-ban a kandalló duruzsoló tüze mellett kortyolgathatjuk a habos forrócsokit, vagy a hotel hideg napokra megálmodott, különleges italspecialitását egészen 2023 február 15-ig.

A téli időszak és az ünnepek közeledtével a szálloda Passage részében megálmodták a város tökéletes, zenei ihletésű téli desztinációját.

A Star Chalet-ra keresztelt mesevilág hangulatos pihenősarokkal, lágy, melegfényű lámpákkal, halkan duruzsoló szabadtéri kandallóval és lenyűgöző ünnepi dekorációval várja a vendégeket és az arra járó érdeklődőket, azokat, akik egy kis lelassulásra vágynak a főváros nyüzsgő forgatagában.

A Star Chalet bejárata

Fotó: Hard Rock Hotel Budapest

A helyi klasszikusok ihlette étlapon olyan ínycsiklandó falatok szerepelnek majd, mint a pirított mandula, vagy az alkalomhoz illően újragondolt, izgalmas feltétekkel megbolondított lángos. Az édesszájúak még a fűszeres csokoládé és gyümölcs fondüt is kipróbálhatják, ízlés szerint friss, roppanós gyümölcsökkel, vagy mályvacukorral kombinálva.

Az élmény nem lenne teljes a klasszikus karácsonyi dallamokat és modern slágereket tartalmazó, különlegesen összeállított lejátszási listák nélkül sem.

Nem is lesz ebben hiány, ráadásul egész decemberben élőben hallhatjuk felcsendülni a már jól ismert dallamokat, kisebb zenekarok feldolgozásában, vagy meghívott DJ-k jóvoltából.

Ha valaki a különleges Star Chalet ételek és italok mellett valami tartalmasabb fogásra is vágyna, a szálloda Sessions éttermében megújult, tematikus téli menüvel, kézműves koktélokkal és bőséges borlappal várják az érdeklődőket egész télen.