Teltházas nyitás után nagy érdeklődés a Nagyerdei Stadionban

Forrás: turizmus.com

 2014. szeptember 21. 15:11

Miközben a Nagyerdő Debrecen csendesebb városrészei közé tartozik, a május elsején megnyitott Nagyerdei Stadionban nagy a forgalom.

A megnyitó és a Virágkarnevál két nagy show-ja összesen 38 ezer fizető vendéget vonzott, ami bizonyította, hogy a 20 ezer férőhelyes, 12,5 milliárd forintos beruházással megépült komplexum zenei programok megtartására is tökéletes. A stadiont övező parkban megtartott Campus Fesztiválra 70 ezer belépőt váltottak, ami szintén nagyon szép eredmény – tájékoztatta szerkesztőségünket Krecz Tibor kommunikációs igazgató.

Rendezvénykapacitásuk iránt nagy a vállalatok érdeklődése, a négy hónap alatt összesen 28, kifejezetten üzleti rendezvényt tartottak a falak között, átlagosan tehát hetente kettőt, ezek között 20 és 400 fős események is előfordultak.

 

Az egyéni vendégek nem csak a meccsekre érkeznek, nagy az érdeklődés a stadiont bejáró túrákra, sokan esküvői fotózás színtereként választják az arénát. Hamarosan megnyílik az egész évben nyitva tartó, 1500 férőhelyes szórakozóhelyük, telente műjégpálya is működik majd a falak között.