Teltházas SzÉSzT rendezvény Sárváron

Forrás: turizmus.com

 2016. szeptember 29. 17:24

Megtöltötték a résztvevők a Sárvár-i Spirit Hotel Thermal Spa*****superior konferenciarészlegét a Szállodai és Éttermi Szakmai Találkozó idei második rendezvényén.

A szállodai management, éttermi vezetők, housekeeping vezetők számára szervezett rendezvényen 3 szekcióban változatos témákban hallgathattak előadásokat a résztvevők. Kiemelve egy-két előadást, a résztvevők a Management szekcióban Juszkó Anita előadásában hallgathatták meg, hogyan, milyen eszközökkel motiválják az értékesítési csapatot, milyen fontos a heti rutin kialakítása. Merkert Szilvia beszélt a szállodák üzemeltetési kihívásairól, érintve a megfelelő munkaerő megtalálásának, megtartásának kérdését is.

 

A Vendéglátás szekcióban Hampuk Zsolt adott ötleteket az étlapok összeállításához, változatosabbá tételéhez a nemzetközi trendek, szezonális alapanyagok és a kereslet-kínálat figyelembe vételével. Remek kézműves söröket kóstolhattak a résztvevők a Progast Kft. jóvoltából a különböző sörfajtákhoz kikísérletezett speciális poharakból.

A Housekeeping szekció résztvevői közvetlenül meghallgathatták, hogyan és mit vizsgál az "ÁNTSZ" a szállodáknál. A szőnyegtisztítással kapcsolatos gyakorlati bemutató után pedig szakmai kerekasztal beszélgetéseken a kényesebb, takarítással, higiéniával kapcsolatos kérdéseket is megvitathatták az előadókkal.

Az előadások közötti szünetekben kóstolókkal, termékbemutatókkal, látványkonyhás bemutatóval szórakoztatták a szervezők és kiállítók a résztvevőket.

Az előadásokat legközelebb október 19-én hallgathatják meg Egerszalókon, a Saliris Resort Spa & Konferencia Hotelben az előzetesen regisztrált érdeklődők, majd a rendezvény idei utolsó állomása november 9-én a budapesti Aquaworld Resort-ban lesz.
További részletek: www.szeszt.hu