Vízparti vacsoraestek és új rendezvényterem a Lupán

Forrás: turizmus.com

 2020. június 24. 15:23

A Lupa-tó partján található Costes Beach Club tematikus vacsoraestekkel és azokon közreműködő sztárséfekkel, valamint sztárfellépőkkel fűszerezi meg Budapest tengerpartjának naplementéit.

A pálmafák övezte fehérhomokos parti sétányon található, vízparti étterem terasza immár nemcsak napközben nyújt gasztronómiai élvezeteket a strandolók számára, hanem kulináris csemegéket kínáló vacsora étlappal is várja a tengerparti hangulatra és minőségi ételekre vágyó vendégeket.

A gasztronómia kedvelőinek érdemes kihasználni, hogy a Lupa-Beach területére minden este 19 órától ingyenes a belépés, hiszen a 2 kilométer hosszan elnyúló vízparti korzón 20 különböző vendéglátóegység – a koktél- és borbároktól a strandbüféken át a Costes stábja által üzemeltetett étteremig – rendkívül színes és magas minőségű kínálatából válogathatnak, ízlésüknek és hangulatuknak megfelelően.

Szélesítik a gasztopalettát a Lupán

Fotó: Costes Beach Club

Eddig szervezett vacsoraprogramokkal azért nem mert a Costes Beach Club stábja előrukkolni, mert csalódást okozhatott volna vendégeknek, ha a teraszon eltervezett program elmarad az eső miatt. Mostantól viszont megoldódik ez a probléma is, mivel elkészült egy fedett, zárt és saját konyhával rendelkező rendezvényterem is, amit szintén a Costes csapata üzemeltet, így kedvezőtlen időjárás esetén, csak át kell helyezni az 50 méterre található másik helyszínre a programot – írja társlapunk, a Vendéglátás magazin.

A Costes Beach Club vendégei hétfőnként a magyar gasztronómia legismertebb alakjaival találkozhatnak, akik a hely hangulatához illeszkedő vízparti vacsorákkal várják a vendégeket.

 

Vízparti vacsorák

Június 22-én a sort Sárközi Ákos, a Borkonyha és a Textúra éttermek Michelin-csillagos séfje nyitotta meg. Június 29-én hazai pályán bizonyít Miguel Rocha Vieira, a Costes cégcsoport többszörösen is Michelin-csillagot kiérdemelt Corporate Executive Chefje. Július 20-án a magyar-ázsiai fúziókról híres Huszár Krisztián lesz a vendég, 27-én Mede Ádám, a Laurel étterem séfje, az Év Ifjú Séftehetsége következik. A hétfői sztárséf-estek további szereplőivel még folyik az egyeztetés.

Június 23-tól, kedd esténként vízparti vacsoraparty lesz Rácz Jenővel aki hosszú évekig világhírű külföldi éttermek konyháin dolgozott, majd pár éve Shanghai-ban szerzett Michelin-csillagot, de itthon eddig szinte csak zsűrizett (az RTL Klub Konyhafőnök című műsorában). Most, a képernyőről lelépve három este erejéig (június 23., 30. július 7.) átáll a pult másik oldalára, hogy a Costes Beach Clubban bemutassa konyhaművészetének egy szeletét.

Kapcsolódó cikkek