Tovább terjeszkedik a hazai fagyizólánc

Forrás: mmonline.hu

 2014. november 19. 14:17

A Levendula Kézműves Fagylaltozó ezúttal nem egy új ízt vezet be, hanem franchise vállalkozását terjeszti ki.

Ez év októberétől körültekintő előkészületi munka után megkezdte országos franchise rendszerének bővítését a Levendula Kézműves Fagylaltozó. A hálózatban való működés eddig sem volt idegen a franchise rendszergazdától, hiszen a koncepció indulása óta mára már hét egységgel rendelkező fagylaltozólánccá nőtte ki magát.

A márkanév és az üzleti koncepció kitalálói, tulajdonosai, Szalay Péter, Brunner Zsolt és Szalay-Farkasházy Mariann 2015 tavaszára tíz új egységgel szeretné gyarapítani a hálózatot – természetesen franchise átvevők bevonásával. A szegedi franchise egység és a tihanyi saját üzlet idei megnyitását követő siker után a hálózat terjeszkedése két dél-alföldi városban folytatódik, ahol már megtalálta franchise partnerét a Levendula.

Az üzletek kínálatukat tekintve több mint 80 fajta fagylaltot vonultatnak fel, amelyeket mesterséges adalékanyagok nélkül, valódi gyümölcs felhasználásával, válogatott hozzávalókból, kézzel készítenek. Az olaszos fagylaltkészítési hagyományok mellett az alapanyagok újszerű megközelítésével próbálják megnyerni a vendégeket. Az ízek összetevői között találunk tihanyi levendulát, szatmári szilvát, szentendrei epret, belga csokoládét, brontei pisztáciát és siracusai citromot is.