Térképen a balatoni helyszínek és programok

 2014. augusztus 05. 13:51

A welovebalaton.hu elkészítette a legjobb balatoni helyek és programok interaktív térképét.

A We Love Balaton térképen közel ezer balatoni hotel, étterem, strand található, emellett az egész évben frissülő programnaptár eseményei is kereshetőek ugyanitt.

A térképen településre, aktivitásra vagy konkrét helyekre is lehet keresni. A helyek hat kategóriában böngészhetőek, melyek lefedik a Balaton turisztikai kínálatát. Külön kereshetőek a szálláshelyek, az éttermek és borászatok, a kulturális intézmények és látnivalók, az éjszakai élet helyszínei a fesztiválokkal és a sportolási, aktív kikapcsolódási lehetőségek. A speciális igényeknek megfelelő helyek megtalálását grafikus emblémák segítik: ezekkel böngészhetőek a gyerekbarát strandok, vagy az egész évben nyitva tartó éttermek.

 

Januártól decemberig az aktuális programnaptár helyszínei is felkerültek a térképre. Itt is lehetőség van keresgélni a gasztronómiai események, a zenés rendezvények, külön a fesztiválok, a kiállítások, a sportprogramok, valamint a mozik és színházak ajánlatai közt.

A hétvége ideális tervezéséhez útvonaltervező is található a térképen, mellyel a balatoni helyszínek között, de akár az ország bármelyik pontjáról is meg lehet találni a legrövidebb utat.

A térkép elérhető magyarul itt: http://welovebalaton.hu/terkep angolul pedig itt: http://welovebalaton.hu/map