Természetes kényeztetés

Forrás: turizmus.com

 2017. július 03. 17:08

Minden hotel fontos feladata a vendégei kényeztetése, azonban nem mindegy, hogy erre a célra  milyen terméket használnak.

Damana szállodai kozmetikumok fő jellemzője a hagyomány és a természet értékeinek ötvözete, úgy hogy a mai igényeket  maradéktalanul kielégítése. A felhasznált alapanyagok között  megtaláljuk a citrus és narancs kivonatokat, a borókát, jázmint vagy az olívát és a levendulát. Amit viszont teljesen mellőztek, azok a mesterséges összetevők. A Damana termékcsalád tagjai dermatológiailag teszteltek, nem tartalmaznak tartósítószereket, színezőanyagokat, vagy génkezelt növényeket.

Damana termékcsalád

Damana termékcsalád

A magyarországi forgalmazó, a Dr. Hotellátó Zrt. kínálatában a Damana márka két népszerű termékcsaládja érhető el. A natúr kozmetikumokat a Damana Earth and Sun képviseli, mely a természetes gyógynövény összetevőket harmonikusan ötvözi a kifinomult parfümök illatával. A Damana Organic Bath Line a manapság méltán népszerű bio kozmetikumok közé tartozik. Olyan neves intézetek minősítésével rendelkezik, mint a francia székhelyű ECOCERT vagy a svájci COSMEBIO.

Damana Organic Bath Line

Damana Organic Bath Line

A Dr. Hotellátó Zrt. kínálatában megrendelőink egyéni igényeik szerint választhatnak 30 milliliteres sampon, tusfürdő, hajkondicionáló, testápoló, vagy akár 300 milliliteres pumpás kivitelek között. A vendégek teljesebb kiszolgálását segítik elő a Damana kiegészítő termékei, például az olíva olajjal készült szappan, fogmosó szett, borotva, kozmetikai készlet, zuhanysapka, vagy akár a varrókészlet, manikűrkészlet és az újra hasznosítható anyagból készülő cipőtisztító kendő.

Pumpás kivitelű Damana termékcsalád

Pumpás kivitelű Damana termékcsalád

A Damana természetes kozmetikumai már nagyon sok vendég tartózkodását tették kellemesebbé.

Ha azt szeretné, hogy az Önök szállodájába látogató vendégeket egy elérhető árú prémium termék kényeztesse, érdeklődjön az alábbi elérhetőségeken:

 

(x)