The Elizabeth Park Hotel néven lesz Ritz-Carlton a Le Meridien

Forrás: turizmus.com

 2015. szeptember 01. 22:03

A Ritz-Carlton Hotel Company L.L.C. közleményben tájékoztatta szerkesztőségünket, hogy szeptember 1-jétől Ritz-Carlton Partner Hotelként, a The Elizabeth Park Hotel néven kerül a társaság irányítása alá a Le Meridien Hotel, és átfogó felújítást követően 2016 tavaszán ismét megnyit.

A belvárosban található 198 szobás szálloda teljes körű felújításon esik majd át, kiegészül többek között a The Ritz-Carlton Club klubbal, valamint új luxus lakosztályokkal, a szálloda étkezőhelyei pedig új koncepciók mentén felújításra kerülnek.

„Nagy megtiszteltetés, hogy a The Ritz-Carlton élményt Magyarország életteli fővárosának szívébe is elhozhatjuk. Örömmel várjuk a legújabb európai szálloda megnyitását Budapesten 2016-ban" – nyilatkozta Herve Humler elnök és ügyvezető igazgató.

 

„Nagy örömünkre szolgál, hogy egyedülálló szállodaportfoliónkkal kapcsolatosan partnereink között tudhatjuk az exkluzív Ritz-Carlton-t. Az ágazat két legjobb nevét sikerült összehoznunk; mindkettő elkötelezett az iránt, hogy világszínvonalú luxust és vendéglátást nyújtson. Örömmel fogjuk várni vendégeinket 2016 elején a megújult ingatlanban" – nyilatkozta Mohammed Al Habtoor, az Al Habtoor Group befektetési csoport alelnöke és vezérigazgatója.

Marcus A. Loevenforstot nevezték ki vezérigazgatónak, aki e történelmi helyen irányítja és felügyeli majd a szálloda átalakítását, amely a The Ritz-Carlton portfolió első magyarországi tulajdona lesz. A szakember eredetileg Németországból származik, több mint 23 éves tapasztalattal rendelkezik több kontinensen és helyszínen a luxus színvonalú vendéglátás terén, többek között Stuttgartban, Miamiban, San Franciscóban, Clevelandben és Torontóban, valamint a The Ritz-Carlton Hotel Company társasággal Berlinben, Bahrainben, Moszkvában és Nápolyban. Legutóbb ő töltötte be az EDITION szállodák műveleti alelnöki pozícióját.