Theofilos Lakkas a Matild Palace Budapest F&B igazgatója

Forrás: turizmus.com

 2021. május 05. 10:11

Theofilos Lakkas a Matild Palace, a Luxury Collection Hotel, Budapest Food & Beverage igazgatójaként csatlakozik a Matild Palota felső vezetőségéhez.

Wolfgang Puck Michelin-csillagos séf a Matild Palotában nyitja meg első európai Spago éttermét, vezetésével születik újjá a Belváros történelmi kávéháza, és nyitja meg kapuit egy különleges tetőtéri bár is az ikonikus épületben. Budapest új gasztronómiai központjának csapatát olyan nemzetközi tapasztalattal rendelkező szakemberek alkotják, mint a most bejelentett Theofilos Lakkas F&B igazgató.

Theofilos Lakkas

Fotó: Matild Palace

Theofilos Lakkas F&B igazgató fő feladata Wolfgang Puck élvonalbeli gasztronómiai koncepciójának felügyelete, valamint a Spago étterem, a Matild Café & Cabaret és a The Duchess rooftop bár kimagasló színvonalú üzemeltetése.

A szakember a szállodaipar és az F&B szolgáltatások területén szerzett nemzetközi stratégiai tapasztalatával nagyban hozzájárulhat ahhoz, hogy a Matild Palota – a különleges gasztronómiai kínálatnak és a magas színvonalú kiszolgálásnak köszönhetően – vonzó választás legyen a helyi vendégek és a nemzetközi utazók számára is.

Theofilos a szállodaiparban, az éttermi szolgáltatások területén szerzett közel 20 éves stratégiai tervezési, fejlesztési, vezetési és szervezési tapasztalatát többek között olyan nemzetközileg elismert szállodákban kamatoztatta, mint a Marriott International, Inc. szállodalánchoz tartozó ciprusi Parklane, a Luxury Collection Hotel vagy a Kajmán-szigeteken található The Ritz-Carlton, Grand Cayman. A görög szakember a nemzetközi szállodaipar elismert szakértője, aki a The Luxury Collection márkáról is kiterjedt ismeretekkel rendelkezik.

Theofilos a svájci Centre International de Glion gazdálkodástudományi képzésének vendéglátás menedzsment szakán végzett, majd ugyanitt szerzett vendéglátás adminisztráció egyetemi diplomát is.

A nemzetközileg elismert WSET bortanfolyam 2. szintű szakértői minősítésével rendelkezik, görög anyanyelvű és folyékonyan beszél angolul.

Elérhetőségei:
E-mail: Theofilos.Lakkas@Matildpalace.com
Mobil: +36 70 634 8529