Three Corners Avenue Hotel: Modern luxus találkozása a klasszikus eleganciával

Szerző: PR-cikk

Forrás: turizmus.com

 2024. május 03. 07:00

A Three Corners Hotels & Resorts idén nyáron megnyitja ötödik szállodáját Budapesten. A cégcsoport jelenleg két desztinációban üzemeltet szállodát, Egyiptomban a Vörös tengernél, valamint Budapesten. A jelenlegi 11 szállodából álló portfólió több mint 2500 hotelszobát foglal magában.

A Three Corners Avenue Hotel ötvözi a modern luxust és a klasszikus eleganciát

Fotó: Three Corners

Az új szálloda az ikonikus Andrássy úttól néhány méterre található, ez a kiváló lokáció szolgált a névválasztás alapjául is. A Three Corners Avenue Hotel ötvözi a modern luxust és a klasszikus eleganciát. Az épület 1886-ban épült és több funkciót látott el a város életében ez idő alatt. Érdekesség, hogy az épület már az 1920-as években, mint szálloda és később mint borház is üzemelt. Az egykori szálló és a Terézvárosi Borház fontos szerepet játszott a Terézvárosiak életében. Az épület most újra életre kel, hogy a város történelmi szívében fogadhassa vendégeit. Az új szálloda 64 exkluzív szobát, meetingtermet és egy vendéglátó egységet kínál, amelyek mindegyike eleganciát sugároz és kifinomult kényelmet biztosít.

A Three Corners Avenue Hotel mintaszobája

Fotó: Three Corners

Cégcsoportunk fő célja a szálloda fejlesztése során az volt, hogy Budapest ezen emblematikus épülete visszakaphassa eredeti fényét, megőrizve az ezt szimbolizáló történelmi homlokzatot. Emellett célunk volt egy modern találkozási pont létrehozása is, vendégeinknek és a város lakóinak, a pesti Broadway-ként ismert a világörökségi helyszínen – tette hozzá Lambrecht Beáta a Three Corners Hotels & Resorts Corporate Directora.

A „The Heritage” szoba egyedi kialakítása a szálloda 5. emeletén

Fotó: Three Corners

A szálloda 64 szobája és közösségi terei a nagypolgári stílusra jellemző, időtlen eleganciát sugároznak, miközben kiszolgálják a modern kor utazóinak igényeit is. A szálloda magasabb szobakategóriái a csodálatos városi panoráma mellett a szobatérben szabadon álló káddal kényeztetik a vendégeket. A szálloda legkülönlegesebb szobája, a „The Heritage”, azaz örökség nevet kapta. A szoba nem csak nevével tiszteleg a szálloda és környezete gazdag történelme előtt, hanem egyedi kialakításának köszönhetően a szálloda 5. emeletén padlótól mennyezetig érő üvegfalakkal biztosít teljesen egyedi élményt vendégei számára.

A város legújabb találkozóhelye a Paulay Ede utca és a Nagymező utca sarkán

Fotó: Three Corners

A szálloda földszintjén a szállodai szolgáltatások mellett egy egyedi koncepcióval rendelkező vendéglátó egység is található, amely nemcsak a szállóvendégeket, hanem a város lakóit is várja egy kellemes italra és néhány finom falatra.

Ismerje meg szállodánkat a https://threecorners.com/budapest/avenue-hotel/ oldalon, nyitott pozíciókért pedig látogasson el a https://threecorners.com/careers/ oldalra!

(X)