Tisza-tavi túrák, nem csak felfedezőknek!

 2013. július 12. 12:13

Egy túra megszervezése nem könnyű feladat, ezért a legtöbben nem is szívesen kezdenek hozzá. Ezt a terhet kívánja levenni vendégei válláról az abádszalóki Butik Design Rooms csapata.

Abádszalókot és utánozhatatlan szépségű környékét már nem szükséges bemutatni az utazóközönségnek. Az abádszalóki Butik Design Rooms panzió sokszínű túra ajánlatai viszont vitathatatlanul megérdemelnek pár sort.

false

A panzió, modern eszközparkjának köszönhetően képes olyan nem hétköznapi túrákat szervezni, amiken a hétköznapi emberek is szívesen vesznek részt.
A profi oktatókkal szervezett segway, vagy a speciális útvonaltervezésű kerékpártúrák a nemrég felújított töltésen, ahol Abádszalóktól egészen Tiszafüredig el lehet jutni, vagy akár Poroszlóra is ahol Európa legnagyobb édesvízi akváriuma is található, még a tapasztalt túrázókat is elismerésre késztetik. A Butik Design Rooms stábja természetesen mindezekre a helyekre, egy egyedileg épített, panoráma ablakokkal rendelkező Mercedes VIP kisbusszal is szervez kirándulásokat. Így minden vendégnek, legyen akár tapasztalt, akár hobbi túrázó, lehetősége van többféleképpen is körbe járni a Tisza-tavat illetve annak lenyűgöző környékét.
Mindezek mellett, köszönhetően az együttműködő partnereknek, a vendégek kedvezményes áron válthatnak belépőt többek között a tiszafüredi Robin Kalandparkba is.

További információ: www.butikrooms.com