Tiszaújvárosban négycsillagos hotelt építenek hazai befektetők

Forrás: turizmus.com

 2019. november 27. 16:18

A tervek szerint 2020 októberében nyíló négycsillagos Tisia Hotel & Spa beruházási értéke meghaladja a 2,5 milliárd forintot. A pénz 100 százalékban hazai befektetőktől származik.

Egyedivé teszi a projektet, hogy a szálloda közvetlen összeköttetésben lesz a négycsillagos minősítésű Tiszaújvárosi Gyógy- és Strandürdővel, amelynek 1200 méter mélyből jövő 65°C-os termál ásványvizet hasznosító szolgáltatásait a hotel vendégei is élvezhetik majd.

Az épületben 99 prémium minőségű szállodai szoba áll majd a vendégek rendelkezésére, valamint étterem, lobby bár, 450 m2-es konferenciaközpont és edzőterem is helyet kap a szállodában.
A menedzsment tervei szerint a hotel kínálatában az edzőtáboroztatás is szerepel, hiszen a közvetlen közelben található a Tiszaújvárosi Sportközpont, ahol labdarúgó-pályával, füves és műfüves bemelegítő pályákkal, játékcsarnokkal, teniszpályákkal, fedett uszodával, edzőmérkőzések szervezésével tudják biztosítani a zavartalan és sikeres felkészülést.

Ehhez a Tisia Hotel & Spa étterme speciális, a sportolók igényeinek megfelelően dietetikus által összeállított menüt kínál.

A Tiszaújvárosban épülő, 99 szobás Tisia Hotel & Spa látványterve

Fotó: Perfect Construct Építőipari Kft.

Már a mostani érdeklődések is azt mutatják, hogy a helyi és környező cégek szívesen választják majd az új szállodát dolgozóik és üzleti partnereik részére, akik számára transzferszolgáltatás is kínálni fog a hotel. Emellett azonban számítanak az elsősorban hétvégékre érkező fürdőzőkre, pihenni vágyókra is.

A Tisia Hotel & Spa nyitását 2020. októberre tervezik.