Titkos tipp: rendezvény a Science Hotelben

Forrás: turizmus.com

 2019. április 07. 11:29

A szegedi négycsillagos design szálloda rendezvénytermének kihasználtsága felülmúlta a hotel vezetőségének várakozásait.

Szeged országos viszonylatban a top 10-ben van a konferenciahelyszínek népszerűségének listájában. Céges rendezvényhelyszínnek exkluzív tipp a tudomány ihlette Science Hotel konferenciaterme, amely igazi gyöngyszem. A design lenyűgöző, a személyzet készséges, a stílus egyedi. A terem hatalmas, belső udvarra néző ablakainak köszönhetően természetes fénytől világos, és technikailag is hiánytalanul felszerelt. A négycsillagos szálloda rendezvényterme a szegedi tudományos életre épülő enteriőrjével tökéletes helyszín kis és közepes méretű konferenciák, meetingek és egyéb rendezvények számára.

A szegedi négycsillagos design szálloda rendezvénytermének kihasználtsága felülmúlta a hotel vezetőségének várakozásait

Fotó: Science Hotel

A szálloda remekül ötvözi a kényelmet a designnal. Azonkívül, hogy a belvárosi parkolás kényelmetlenségeire is megoldást nyújt a mélygarázs, a Science Hotel csapata napszaktól függetlenül megszervezi vendégeinek az étkezést, legyen az villás reggeli, háromfogásos ebéd vagy elegáns vacsora. Amennyiben a program résztvevői szállásra is igényt tartanak, a hotel negyvenhárom, különböző tematikájú szobájában pihenhetik ki a nap fáradalmait. Tovább emeli a szálloda kényelemfaktorát, hogy a kétágyas szobákban nem szokványos módon két teljes értékű franciaágy található.

Pontosan mi a rendezvényterem népszerűségének titka? A szállodavezető szerint sikerük kulcsa a gondos szervezés, a minden igényt kielégítő felszereltség és a méltán híres VarroDesing által tervezett Gold Key Award nyertes miliő.

A hotel tökéletes helyszín kis és közepes méretű konferenciák, meetingek és egyéb rendezvények számára

Fotó: Science Hotel

A magas minőséget és stílust képviselő szegedi designhotel konferenciaterme kétségkívül kreatív és inspiráló környezetet biztosít a különböző előadások résztvevőinek. Mindezeket pedig a tökéletes technikai felszereltség, a fiatal és energikus csapat pontos munkája és a remekül megszervezett, teljes körű ellátás teszi kiváló szolgáltatássá.

(X)