Tíz éven át használni ugyanazt a szállodai ágyneműhuzatot? Igen, lehetséges!

Forrás: turizmus.com

 2018. június 08. 16:00

Szeretné, ha kevesebb váratlan kiadás okozna kellemetlen meglepetést?

Egy vendéglátóhely üzemeltetése sok költséggel jár, hiszen sem a rendszeres sem a váratlan kiadások nem kímélik a tulajdonosokat - ezért nem elég a bevételek megtartása és növelése, de lényeges a ráfordítások mérséklése is. Bizonyos szállodai eszközöket, berendezési tárgyakat - mint a bútorok, szállodai textíliák - az elhasználódás, kopás miatt cserélni kell. Azonban nem mindegy, hogy milyen rendszerességgel!

Előfordult már önnel, hogy a vártnál hamarabb mentek tönkre az abroszok, törölközők, ágyneműhuzatok? Elképzelhető, hogy nem a megfelelő minőséget választotta!

Hogyan lesz a drágább termék olcsóbb?

A magasabb ár - legyen szó magánéleti vagy üzleti beszerzésről - sokakat elriaszt, hiszen egy nagyobb összegű kiadásról van szó. A tartós használati cikkeket azonban - funkciójukból adódóan - hosszú távra vásárolják, ezért nem érdemes a helyben fizetendő ár alapján kalkulálni megtérülésüket. A kisebb összegű, azonban nagyobb rendszerességű kiadások nagy eséllyel összességében több költséget generálnak a tulajdonosnak.

Érdemes a küllemet is figyelembe venni, hiszen a rosszabb minőségű és kevésbé szép ágyneműhuzatok és egyéb szállodai textilek visszatetszést kelthetnek a vendégekben - feltehetik magukban a kérdést, hogy "göbös vagy szakadt a párnahuzat, vagy paplanhuzat, mire kérik el a magasabb szobaárat?"

Ha jobb a minőség, ritkábban kell újat vásárolni - és Ön költene fejlesztésekre?

A jobb minőségű ágyneműhuzatokat ritkábban kell cserélni - gondoljon bele, ha ugyanaz a garnitúra textília nemcsak szebb és igényesebb lenne - kellemes tapintás, szép fény - hanem tartósabb is, Ön költséget takarít meg és presztízse is emelkedik a vendégei szemében.
Ne feledje, vendégei lenyűgözésére nincs második esély - senki sem tér vissza olyan szállodába szívesen, ahol elhasználódtak, szürkék, göbösek az ágyneműhuzatok.

A Vend-Tex által gyártott pamut-poliészter alapanyagú ágyneműhuzatok a legjobb minőségűek a piacon. Ezt a minőséget a magas minőségű fésült fonallal és a csúcs kikészítési technológiával érjük el. A többi anyaghoz képest mosásállóságuk révén akár 10 évig is használhatóak, végig megőrzik szép fényüket, mérettartóak és könnyen vasalhatók maradnak.

GONDOLJON BELE, MENNYI KÖLTSÉGET TAKARÍTHAT MEG, HA AKÁR  10 ÉVIG NEM SZÜKSÉGES ÚJ GARNITÚRA ÁGYNEMŰHUZATOKAT VÁSÁROLNIA! MILYEN FEJLESZTÉSEKET TUDNA ESZKÖZÖLNI,AMIK MÉG VONZÓBBÁ TEHETIK SZÁLLÁSHELYÉT?

 

A név kötelez - Vend-Tex Kft.

A Vend-Tex Kft. a hazai piacon a legmagasabb minőségű szállodai textíliákat kínálja meglévő és leendő partnerei számára. Garantáljuk, hogy kedves vendégei a kényelemre és a luxusra fognak asszociálni, ha termékeinket választja.
Csökkentse költségeit tartós textiltermékek vásárlásával és válasszon pamut-poliészter alapanyagú ágyneműhuzatokat, váljon exkluzív szálláshellyé vagy őrizze meg státuszát, hogy vendégei azt mondhassák, "szeretem ezt a szállodát, mert a luxus és kifinomultság jellemzi".
Így a befektetése többszörösen térül meg

  1. Elégedett vendégek
  2. Hosszú távon kevesebb kiadás
  3. Igényes megjelenés
  4. Presztízs

MINDENKÉPPEN KERESSEN MINKET ÁRAJÁNLATKÉRÉSÉVEL BÁRMILYEN CSEKÉLY ELKÉPZELÉSE VAN, MI SEGÍTÜNK MEGHATÁROZNI , HOGY MILYEN ANYAGRA VAN ÖNNEK SZÜKSÉGE.

 

(X)