Tíz új hotelt nyit a Hilton és a Primestar Németországban és Ausztriában

Forrás: ehotelier.com

 2015. augusztus 03. 13:20

A Hilton Worldwide – követve a Primestar Hospitality-vel (korábbi Interstar Hotel) kötött stratégiai megállapodást – 10 új hotel nyitását tervezi Németországban és Ausztriában. Az új egységek a dinamikusan bővülő Hampton by Hilton brandhez tartoznak majd.

Az új szállodák döntően a közép-európai régió kulcsfontosságú városaiban nyílnak, tovább erősítve a jelenleg 35 házból álló Hilton Worldwide brandjeit. A már működő hotelek közül 13 tartozik Hampton by Hilton és a Hilton Garden Inn márkákhoz.

A Hilton Worldwide és a Primestar Hospitality együttműködésére jó példa a korábban megnyílt Hampton by Hilton Berlin Alexanderplatz, a további közös munka alapjának a Primestar alapos piacismeretét és növekedési terveit tekintik a német nyelvű országokban. A mostani megállapodástól még nagyobb piaci részesedést és 150 milliós vendégéjszaka-számot várnak.

A szállodák újonnan épült, központi elhelyezkedésű egységek lesznek, olyan csomópontok közelében, ahol az üzleti és szabadidős kereslet is egyaránt élénk. A házakat franchise rendszerben Primestar Hospitality üzemelteti majd.