Tízezres közönséget vonzott a fürdőkbe januárban egy év végi akció

Forrás: turizmus.com

 2015. február 05. 14:11

Több mint tízezer ember ment januárban kedvezményesen fürdőbe vagy wellness kúrára egy, decemberben indult kampány segítségével. Az akció keretén belül szaloncukrokba rejtették a belépőket, amelyeket 12 fürdőben, több szállodában és sportközpontban is be lehetett váltani.

Kutatások szerint az újévi ígéretek háromnegyede már az első próbálkozás után kudarcba fullad. A „Fürdőjegyet minden karácsonyfára"- elnevezésű akció szervezői erre szerettek volna rácáfolni. Az édességekbe csomagolt ajándékokkal azt szerették volna segíteni, hogy magyarok valóban megvalósíthassák 2015-ös egészségmegőrzéssel kapcsolatos terveiket.

A kampány keretén belül, potenciálisan 300.000 jegyet lehetett volna beváltani, de a szervezők úgy vélik, hogy a tízezres nagyságrend is nagy eredmény, hiszen idén első alkalommal indították el a kampányt – mondta Éskovács Péter, az akció egyik kidolgozója.

A szaloncukrok papírját egyébként számos  autószervizben is be lehetett váltani. Az autósok, főként a Suzuki márkaképviseletek, eredményesnek érzik az akciót, hiszen több százan vitték el járművüket ingyenes téli átvizsgálásra. Együd Gábor, a Suzuki Ház autószalon tulajdonosa szerint:  a téli átvizsgálást ugyan már ősszel el kellene végeztetni,  de sokan ezt az első nagyobb hóesés vagy a karácsonyi roham utáni időkre, esetleg a januári síszezonig is eltolják.  Holott, ha időben elvégeztetjük ezt a munkát, akkor nem csak a baleseteket előzhetjük meg, de az autónkban is kevesebb kár, meghibásodás keletkezhet a hideg miatt.

Az akciót a Sütibank elnevezésű akciócsoport szervezte.