Többszörösen megéri a szállodáknak részt venni a BWI-ben

Forrás: Magyar Turizmus Zrt.

 2015. február 13. 15:38

Áprilisig pörög teljes gőzzel a Magyar Turizmus Zrt., a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége, valamint a szolgáltatók hagyományos téli forgalomélénkítő kampánya, a Budapest Winter Invitation (BWI).

A kilencedik akcióhoz több mint 50 szálloda és több mint 15 egyéb szolgáltató csatlakozott. A főváros mint turisztikai célpont népszerűsítését, elő- és utószezoni forgalmának növelését célzó kampányban azok a vendégek, akik kettő vagy három éjszakára szállást foglalnak a részt vevő szállodák valamelyikében, egy további ingyenes éjszakát kapnak ajándékba. A kapcsolódó csomagajánlat részeként több fővárosi gyógyfürdő, éttermek, valamint kulturális szolgáltatók programjainak széles választéka teszi lehetővé a test és a lélek regenerálódását.

Az elmúlt év novemberében indított kampány is hozzájárult a beutazó turizmus novemberi és decemberi kiugró teljesítményéhez. A budapesti szállodákban közel 17,6%-kal nőtt a külföldi vendégéjszakák száma decemberben az előző év decemberéhez képest. A szervezők azt várják, hogy az idei BWI akció új fejlesztésű online voucher-rendszere még pontosabb adatokkal szolgálhat majd a szállodák, szolgáltatók és a turisztikai marketingszervezet részére a kampány eredményeiről.

Tavaly közel 125 ezer többlet vendégéjszakát hozott az akció.

 

A siker érdekében a Magyar Turizmus Zrt. ezúttal a korábbiaknál is hangsúlyosabb megjelenési lehetőséget ajánlott fel a csatlakozott szállodák számára. Az exkluzív ajánlat lényege, hogy a csatlakozott szállodák élhetnek egy kizárólag számukra felajánlott, kedvezményes TravelAds lehetőséggel, melynek segítségével a Magyar Turizmus Zrt. partnerszállodái az adott expedia oldalak kereső felületein a legelőkelőbb helyre kerülhetnek. A megjelenés díját az MT Zrt. részben átvállalja a szállodáktól. Fontos szempont, hogy ez a lehetőség nem a kampány időszakában, hanem azt követően áll a szállodák rendelkezésére, így a Magyar Turizmus Zrt. partnerei a következő kampány kezdetéig tartó időszakban is élhetnek a BWI által nyújtott előnyökkel.

A Magyar Turizmus Zrt. által biztosított ajándék voucher mellé egyórás webinárium is társul, amelyen Jennifer Zeilfelder, az Expedia munkatársa mutatja be bővebben is az együttműködés lehetőségeit.