Toborzó nap: 200 új munkatársat keres a Matild Palace

Forrás: turizmus.com

 2020. július 23. 17:08

A belvárosi Matild Palace 2020-ban a legnagyobb munkahelyteremtő beruházás Budapesten a koronavírus-járvány sújtotta turisztikai ágazatban. Augusztus 4-én és 5-én éttermei, kávéháza és szállodája toborzó napján közel 200 új állást vár betöltésre.

A Ferenciek terén álló, 1899 és 1902 között Klotild Mária főhercegné (József Károly főherceg felesége) által építtetett Matild-palota, pompáját visszanyerve,  2020 utolsó negyedévében nyitja meg kapuit Matild Palace néven a budapesti turizmus új ékköveként és az üzemeltető reményei szerint a város társasági életének új központjaként.

Első szakaszban a Piac New Hungarian Food Hall, a Matild Café & Cabaret, a Duna Lounge & Bistro és a Matild Palace, a Luxury Collection Hotel, Budapest nyílik meg; az ezekhez szükséges állások betöltésére keresi most az üzemeltető munkatársait.

A palota a boldog békeidőkben épült, pontosan azzal a funkcióval, amivel most újraszületik

Fotó: Matild Palace

Karlik Ágnes, a Matild Palace HR-igazgatója és teljes menedzsmentje augusztus 4-én kedden és augusztus 5-én szerdán 8 és 18:30 között a Centrál Kávéházban várja a kezdetben elérhető betöltetlen álláshelyekre pályázókat. Az álláskeresők a helyszínen fényképes önéletrajzzal tudnak jelentkezni az alábbi pozíciókra:

  • Front Office: Front Desk Supervisor, Front Desk Agent, Night Supervisor, Night Auditor, Bellman, Doorman, Guest Assistant
  • Housekeeping: Szobalány
  • Food & Beverage: Supervisor, Felszolgáló, Bartender, Barista, Hostess
  • Culinary: Hentes, Szakács (commis, demi chef)
  • Reservation: Reservation Supervisor, Reservation Agent
  • Stewarding: Chief Steward
  • SPA: Spa Recepciós
  • Engineering: Villanyszerelő

 

Ilyen szobák várják majd a vendégeket a Matild Palace-ban

Fotó: Matild Palace

Emre Pasli, szállodaigazgató elmondta: „A turizmust sújtó válság ellenére is töretlenül építkezünk, hiszen a folyamatos fejlesztés, a megújulási képesség a jelenlegi krízis kezelésének talán egyik legjobb eszköze. Örömünkre szolgál, hogy a toborzó nappal nemcsak egy ikonikus, történelmi helyszín kezdeti újjászületésének, egy új turisztikai városrész felépülésének lehetünk szem- és fültanúi, hanem megannyi válságba sodródott ember számára új munkalehetőséget is teremtünk."

További információk a toborzó nappal kapcsolatosan itt érhetők el.