Toborzónapot tart a W Budapest

Forrás: turizmus.com

 2023. február 16. 07:00

Budapestre érkezik a Marriott Szállodalánc luxusportfóliójának egy újabb márkája, a W Hotels, és a W Budapest megnyitásával 2023-ban készül belépni a márka magyarországi piacára.

Az Andrássy úton (amely az UNESCO világörökség része), közvetlenül az Állami Operaházzal szemben, a város legfényűzőbb bevásárlóutcáján található történelmi palota újra megnyitja kapuit, és a helyi történetmesélést eleveníti fel a márka merész luxusértelmezésével.

Fedezz fel egy új és izgalmas karrierutat a W Budapestnél, ahol a Te tehetséged és egyediséged kerül előtérbe! A W Budapest cégkultúrája egyedülállóan úgy van kialakítva, hogy használni tudd a fantáziád és a kreativitásod, miközben a vendégek számára életre kel a W élmény.

Az újonnan nyíló hotelbe a megfelelő személyzet megtalálása kulcsfontosságú, ezért is szervezi meg a W Budapest az első toborzó eseményét március 2-án, csütörtökön a Her Majesty the Rabbit nevű rendezvénytérben, Budapest belvárosában (Budapest, VII. kerület, Holló u. 2.).

A rendezvény 17 órától 21 óráig tart, ebben a négy órában a résztvevők megismerhetik a hotel részlegeinek vezetőségét, információkat szerezhetnek a nyitott pozíciókról és magáról a szállodáról is, valamint rövid, villáminterjúk keretein belül bizonyíthatják rátermettségüket, miután önéletrajzuk átadásával a helyszínen élőben jelentkezhetnek leendő felettesüknél az elérhető állásokra.

Az eseményen egy koktélkészítő verseny formájában megmérettethetik magukat a vállalkozó szellemű bartenderek. Fotóbox sarok, DJ és egyéb izgalmas programok várják majd a rendezvényre ellátogató interjúalanyokat és leendő kollégákat.

A W elsősorban nemcsak toboroz, hanem talentumokat keres. Olyan embereket, akikkel megoszthatják a vendégeik szenvedélyét, akik lelkesek és imádják a szakmájukat.

Regisztrálj ITT, hogy részt vehess a W Budapest első toborzónapján.

A lenyűgöző Drechsler-palotában, amely korábban az Állami Balettintézetnek adott otthont, az új szálloda egyedülálló dizájnt, eklektikus gasztronómiát és a kozmopolita fővárosból merített társadalmi szellemet kínálja majd a Budapestre látogató turistáknak és a helyieknek egyaránt.

A W Budapest 151 elegáns vendégszobával és számos lakosztállyal rendelkezik majd, köztük egy Extreme WOW-val, ami a márka által az elnöki lakosztályra alkalmazott kifejezés.

A szálloda étterme és bárja kedvelt helyszíne lesz a fővárosnak. A hotelban helyet kap egy jellegzetes W Lounge is, három tárgyaló- és rendezvényterem, köztük egy nagyobb rendezvényekre is alkalmas Great Room. A szálloda tervei között szerepel egy Away® Spa, egy FIT® fitneszterem és egy WET® medence is, amelyek mind a szálloda vendégeinek kényelmét szolgálják majd.

(X)