Töltse ki a VIMOSZ kérdőívét, ha Ön munkavállaló a turizmus-vendéglátásban!

Forrás: turizmus.com

 2022. január 05. 13:50

A VIMOSZ azzal kéréssel fordul a turizmus-vendéglátás ágazatban dolgozókhoz, hogy a turizmus munkaadói és munkavállalói oldala közötti hatékonyabb együttműködés és kommunikáció elősegítése érdekében töltsenek ki egy rövid kérdőívet.

A Családbarát Magyarország Központ Nonprofit Közhasznú Kft. (CSBM) és a Turisztikai és Vendéglátó Munkaadók Országos Szövetsége (VIMOSZ) közös GINOP-pályázatot indított el 2021. áprilisában "A turisztikai szektor munkaerőpiaci alkalmazkodóképességének fejlesztése" címmel.  A projekt középpontjában a turizmus munkaadói és munkavállalói oldala közötti hatékonyabb együttműködés és kommunikáció elősegítése áll.A projekt keretében egy kérdőíves felmérés segítségével szeretnék megismerni az ágazat munkavállalói oldalának aktuális helyzetét, különös tekintettel a pandémia hatásaira. A munkavállalói kérdőív kitöltésével olvasóink is hozzá tudnak járulni a projekt kutatási tevékenységének sikerességéhez.

Kattintson ide a kérdőív kitöltéséhez! >>>


A felmérés eredményeinek ismeretében módszertani javaslat készül az ágazat munkaerőpiaci problémáinak enyhítése érdekében.

A munkavállalói kérdőív kitöltése nagyjából 10 percet vesz igénybe. A kitöltés határideje: 2022. január 07.

Köszönjük együttműködését!

Turisztikai és Vendéglátó Munkaadók Országos Szövetsége