Tomex: A reklámajándékok is lehetnek személyre szabottak

Szerző: PR-cikk

Forrás: turizmus.com

 2023. november 28. 10:04

A naptár ugyan november utolsó napjait jelzi, most sincs még késő beszerezni az emlékezetes év végi ajándékokat a vállalat dolgozóinak és ügyfeleinek.

Az év végi céges ajándék dilemmája a legtöbb vállalkozás életében évről-évre felmerül és gyakran nagy vitát kavar. Sok cég az egyszerűség kedvéért választja a pénzbeli juttatást vagy idő hiányában mond le a kedves gesztusról, miközben a jól megválasztott ajándék nem feltétlenül jelent nagy költséget és jó eszköze a márkaépítésnek.

„Több mint 40.000, cégre szabható terméket felölelő kínálatunk az utolsó pillanatban is segíthet a cégeknek emlékezetes pillanatokkal lenyűgözni az ügyfeleket és a csapatot" – nyilatkozta lapunknak Konkoly Áron, a Tomex Group Kft. egyik értékesítési vezetője.

A reklámajándékok is lehetnek személyre szabottak

Fotó: Tomex Group Kft.

 

A téli időszakban nagyon kedveltek a termoszok és a hordozható kávésbögrék, sokan választják a logózható hátizsákot vagy laptoptáskákat is. Keresettek a vezeték nélküli töltők, a kábelek, a hangfalak, éppúgy, mint a gravírozott üvegpoharak, a hímzett vagy szitanyomott ruhaneműk. A plüssállatokat, nyálkendőket örömmel fogadják a kisgyerekes kollégák. A kínálatban „filléres" apróságok, tollak, noteszek, stresszoldó labdák, fa alapanyagú kellékek és újrahasznosított anyagból készülő táskák is megtalálhatók, csakúgy, mint a rendezvényeken osztogatható szóróajándékok.

Többféle összeghatárral gourmet-csomagok összeállítását beszerzését is vállalják, választható piknik készlet, gravírozott vágódeszka. Szállodai ügyfelek logózott kozmetikumokra, törölközőkre, papucsokra, köntösökre adhatnak le megrendelést, az éttermek konyhai felszerelést vagy éppen egyediesített poháralátéteket vásárolhatnak tőlük.

„Jó minőségű tárgyakkal dolgozunk, termékeink nagy része európai beszállítóktól érkezik" – sorolt újabb érvet szolgáltatásuk mellett a szakember. Kollégáik a büdzsé meghatározása után az elvárásokhoz leginkább illeszkedő ajándékok kiválasztásában is segítenek.

(X)