A top 25 szerethető cég között a Zsidai Csoport

Forrás: turizmus.com

 2019. november 07. 18:34

Két friss díjról is beszámol a Zsidai Csoport közleményében. A Szerethető Munkahelyek 2019-es listáján a top25 között szerepel a cégcsoport, és egymás után harmadszor kapta meg Az Év Felelős Foglalkoztatója Díjat.

A közlemény kiemeli: a legjobb 25 szerethető nagyvállalat között olyan cégekkel kerültek egy mezőnybe, mint az IKEA, a Vodafone, a LEGO vagy a NOKIA. A Zsidai Csoport az egyetlen turizmus és vendéglátás területén működő cég a 125 díjazott vállalat között.

Szintén megkapták a Felelős Foglalkoztató Díjat, zsinórban harmadszor. Itt olyan munkáltatókat kerestek, akik az emberi erőforrást a legfontosabb értékként kezeli, a munkavállalók megtartása, fejlesztése és jóllétük érdekében erőfeszítéseket is tesznek, valamint fontosnak tartják a minőségi munkahelyek megteremtését, a családbarát hozzáállást, a közösségteremtést, a fejlődési és előrelépési lehetőségek biztosítását, a képzést és fejlesztést, a csapatépítést, az egészségmegőrzést, a helyi közösségek és az egész társadalom fejlődését egyaránt.

 

Mint írják, csaknem 500 kollégának biztosítanak biztonságos, hosszú távú munkahelyet itthon és külföldön. Folyamatos képzésekkel, belső tréningekkel segítik a szakmai tapasztalat megszerzését, a nemzetközi munkakörnyezet, a továbblépés és fejlődés is garantált.