Torkos Csütörtök a Balatonnál 33 vendéglátóhellyel

Forrás: turizmus.com

 2018. február 14. 19:37

A múlt évinél csaknem kétszer több étteremben, vendéglátóhelyen torkoskodhatnak február 15-én kedvezményesen a balatoni térségben élők vagy oda látogatók.

A Torkos Csütörtök a Balatonnál akció keretében a tavalyi 18 helyett 33 üzlet kínálja 30-50 százalékos kedvezménnyel ételeit és sok esetben az italait is február 15-én. Földrajzi megoszlás szerint Somogy és Veszprém megyéből 14-14, Zala megyéből 4 vendéglátóhely kapcsolódik be.

Több üzlet már a múlt héten elkezdte az akciózást, vannak olyanok is, akik 2-4 napon át adják a torkos csütörtöki kedvezményeket a vendégeiknek. A bekapcsolódók közül kilenc vendéglátóhely minden termékét féláron adja, egyik közülük két napon át. Négy olyan üzlet csatlakozott, ahol az ételek féláron lesznek, az italokra eltérő mértékű kedvezményt biztosítanak.

Torkoskodóknak

Fotó: turizmus.com

Tizenegy helyen csak az ételeket kínálják féláron, a kedvezmény az italokra nem terjed ki. Közöttük két olyan üzlet van ahol négy-négy napon át tart a kedvezményes időszak. Négy helyen az ételeket és az italokat egyaránt 30 százalékkal olcsóbban adják, a maradék öt üzletben pedig az ételekre érvényes a 30 százalékos kedvezmény.

A vendéglősök visszajelzései szerint az esti órákra többnyire már elfogytak a helyek, és a délután, délben várható forgalom is szépen alakul. Több olyan üzlet is van, ahol a foglalni akaró, de helyhiány miatt kimaradó vendégeknek későbbi időpontban egyénileg biztosítják a kedvezményes akciót.

További részletek a lenti összeállításban és az akció oldalán: http://www.balatontipp.hu/torkos_csutortok_balatoni/